Stop the press! Jennifer Aniston και Brad Pitt μαζί στο Παρίσι!

Έλειπαν και οι δυο από τα Oscar!

Έχουν οργιάσει οι φήμες που λένε ότι η Jennifer Aniston και ο Brad Bitt μένουν σε σουίτα που κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά στο Παρίσι!

Οι δυο τους δεν παρευρέθηκαν στην τελετή των βραβείων Oscar, δεν πήγαν ούτε στο Vanity Fair Oscar Party, όμως οι φήμες τούς θέλουν να βρίσκονται μαζί στην πόλη του έρωτα. 

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε ένα ρετιρέ στο Παρίσι και ζει ξανά έναν μεγάλο έρωτα. Όπως γράφει το περιοδικό, η Aniston βρίσκεται στο Παρίσι για τα γυρίσματα του Murder Mystery 2, αλλά οι θαυμαστές της ανακάλυψαν ότι εκεί είναι και ο Brad Pitt.

«Δεν είναι τυχαίο που ο Brad και η Jennifer βρίσκονται στο Παρίσι την ίδια περίοδο», λέει πηγή στο περιοδικό In Touch. Και συνεχίζει: «Το ζευγάρι ξαναζεί τον έρωτά του… Μένουν εδώ και μήνες σε σουίτα στο Four Seasons George V που κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά. Τους αρέσει να βρίσκονται στο Παρίσι. Εκείνη έχει πάει μέχρι και στο Miraval χωρίς να την εντοπίσουν. Κρατούν χαμηλό προφίλ, σαν να μη θέλουν να γρουσουζέψουν τίποτα. Το προσπαθούν 6 μήνες και είναι όλα καλά μέχρι στιγμής. Είναι μεγαλύτεροι και σοφότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν καλά έτσι».

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Το Love Story τους

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt γνωρίστηκαν το 1994 και αρχικά ήταν φίλοι. Το 1998 βγήκαν ραντεβού για πρώτη φορά, όμως, άργησαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους την έκαναν το 1999 στα βραβεία Emmy και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν. Το 2005 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Brad Pitt και Jennifer Aniston σε παλαιότερη εμφάνισή τους το 2000 / Φωτογραφία: Apimages

 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top