Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς - Οι τελευταίες πληροφορίες

Αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βραδιάς

Ο Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης το βράδυ του Σαββάτου 26/3 και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Βασιλης καρράς

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Καρράς βγήκε στη σκηνή στα πλαίσια της περιοδείας του μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς και αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Βασίλης Καρράς κάνουν πρεμιέρα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύθηκεσε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζελείου και πλέον οδεύει προς τη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο λαϊκός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Τι Λες Τώρα», αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και πώς είναι η υγεία του τραγουδιστή αυτή τη στιγμή:

«Χθες είχε live εμφάνιση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Νοσηλεύεται μετά από ένα περιστατικό μετά από τη live εμφάνισή του. Εμείς μιλήσαμε με το περιβάλλον του Βασίλη Καρρά κι είναι καθησυχαστικό το ρεπορτάζ. Πράγματι ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τον κράτησαν κι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος. Έμεινε για αρκετή ώρα. Τα πολύ καλά νέα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Βασίλης Καρράς οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι ο θεράπων γιατρός του και ξέρει το ιστορικό του. Όλα είναι καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top