Ρουμελιώτη για Κιμούλη: «Αναρωτήθηκα γιατί μου το έκανε αυτό. Τον ρώτησα»

«Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ»

Στον Γιώργο Κιμούλη και στις πρόσφατες αγωγές που εκείνος έκανε, αλλά και τα όσα είχε πει και η ίδια για τη δύσκολη συνεργασία τους αναφέρθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ρουμελιώτη για Κιμούλη: «Από τον φόβο μου κρυβόμουν στην τουαλέτα»

ευδοκια ρουμελιώτη κιμουλης

Ρουμελιώτη - Κιμούλης - Παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»

«Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Γιατί έχει περάσει πολύς χρόνος και όταν ξαφνικά βλέπεις ότι ο άνθρωπος αυτός που περιμένεις να σου πει το συγγνώμη, αντίθετα σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με τους συναδέλφους σου, λες “εντάξει τώρα τι περιμένεις;” Προς το παρόν εμένα δεν μου έχει γίνει μήνυση. Έχω την αίσθηση ότι ίσως ο κ. Κιμούλης προχώρησε με την Ζέτα Δούκα, γιατί αισθάνθηκε ότι η Ζέτα μπορεί να το έβγαλε όλο αυτό προς τα έξω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό.

Τώρα συνειδητοποιώ που έχω μεγαλώσει και είμαι πια 43 χρόνων, πόσο ανόητο και πόσο άσχημο ήταν αυτό που πέρναγα τότε, από έναν άνθρωπο που δεν είχε να αποδείξει τίποτα. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης, όταν είσαι ο ηθοποιός που είσαι, μόνο αγάπη θα πρέπει να βγάζεις για τους συναδέλφους σου που μόλις βγήκαν στο θέατρο. Δεν είχε νόημα όλο αυτό που συνέβη με εμένα και όλους τους υπόλοιπους. Αναρωτήθηκα γιατί μου το έκανε όλο αυτό. Τον ρώτησα κιόλας γιατί είχα μια απορία, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ σε αυτό που τον ρώτησα. Σήμερα δε θα αντιδρούσα διαφορετικά. Ίσως έφευγα νωρίτερα. Δε θα έκανα ούτε την πρεμιέρα. Όταν έγινε αυτό δεν το κράτησα μυστικό. Απλώς νομίζω όταν το είπα εγώ πέρασε με ψιλά γράμματα» εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top