Ο Χρήστος Τριπόδης μας συστήνει τη νέα του πρωταγωνίστρια, την κόρη του!

Μπαμπάς και κόρη μαζί στην επιτυχημένη παράσταση Αρκάς εκτός ελέγχου

Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός Χρήστος Τριπόδης, για πρώτη φόρα παίζει στο θέατρο μαζί με την 12χρονη κόρη του, Αθηνά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη μιλάει συγκινημένος για την συνεργασία με το παιδί του και αναφέρει τον λόγο που ακόμη και σήμερα το επάγγελμα του ηθοποιού θεωρείται «ταμπού» στη χώρα μας.

Εκτός από ηθοποιός εδώ και 10 χρόνια είναι πετυχημένος παραγωγός παιδικών παραστάσεων και εξηγεί τον λόγο που δε θα έπαιρνε σε παράσταση του κάποιον ηθοποιό που έχει παίξει σε ριάλιτι.

O Xρήστος Τριπόδης παρουσιάζει την παράσταση «Αρκάς Εκτός Ελέγχου» στο «Θέατρον Ελληνικός Κόσμος» και θα τον δούμε στη σκηνή μαζί με τη μικρή Αθηνά. 

«Το να παίξει η κόρη μου στην παράσταση ήταν ιδέα του Αντώνη Λουδάρου, που το πρότεινε στην Αθηνά της άρεσε και είπε το ''ναι''. Είναι πολύ καλή στον ρόλο της! Είμαι υπερπροστατευτικός μπαμπάς και με τα δύο μου παιδιά, έχω και έναν γιο,. εφτά χρόνων. Είμαι αυστηρός όταν χρειάζεται, η μαμά είναι πιο πολύ!

Η παράσταση έχει πολύ μεγάλη επιτυχία, είμαστε κάθε μέρα sold out. Οι συνάδελφοι είναι φίλοι από παλιά και το κλίμα είναι υπέροχο. Εκτός από το θέατρο του Ελληνικού Κόσμου για ένα Σαββατοκύριακο, μια, δύο και τρεις Απριλίου θα παίξουμε στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Κολοσσαίον».

τριποδης θεατρο

Το cast της παράστασης «Αρκάς»

Η 12χρονη Αθηνά Τριπόδη στην πρώτη της συνέντευξη 

Η κόρη του Χρήστου Τριπόδη, η 12χρονη Αθηνά, λέει στον μπαμπά την αλήθεια κατάμουτρα -έτσι δεν κάνουν, άλλωστε, όλα τα παιδιά; Αν μπορούσε να επιλέξει άλλον συνεργάτη θα το έκανε! 

 «Θα προτιμούσα να συνεργάζομαι με κάποιον ξένο, γιατί θα υπήρχε λιγότερος χαβαλές και θα ήταν πιο εύκολο να προσαρμοστώ. Ήταν δική μου απόφαση να παίξω στην παράσταση αλλά δε θα ήθελα να ασχοληθώ μελλοντικά με το θέατρο. Ο ρόλος μου στην παράσταση είναι το κοριτσάκι σπουργίτι που είναι αεροσυνοδός», ανέφερε το όμορφο κορίτσι, που εκτός από ταλέντο έχει και χιούμορ. 

τριποδης κορη

Η Αθηνά Τριπόδη υποδύεται μία «αεροσυνοδό» στην παράσταση Αρκάς εκτός ελέγχου

Η Αθηνά Τριπόδη δεν είναι από τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα των γονιών τους. και ο Χρήστος Τριπόδης δεν είναι από τους γονιούς που λένε στα παιδιά τους τι θα κάνουν.

«Στα σπίτια δεν ακούς από τους γονείς να λένε, παιδί μου όταν μεγαλώσεις να γίνεις ηθοποιός. Λένε οι άνδρες είναι έτσι, οι γυναίκες είναι έτσι. Θεωρώ πως ακόμη και σήμερα ότι το επάγγελμα θεωρείται ταμπού. Βέβαια, έχουν αλλάξει τα πράγματα στον χώρο μας, καθώς αρκετοί συνάδελφοι επιζητούν μόνο τη διασημότητα και να πάνε σε κάποιο ριάλιτι ή τηλεπαιχνίδι», ανέφερε ο ηθοποιός. 

Ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη.

«Τα τελευταία χρόνια είναι δική μου επιλογή που δεν κάνω τηλεόραση γιατί η δουλειά μου στο θέατρο και ως παραγωγός απαιτεί πολύ χρόνο και έχω αποφασίσει να επικεντρωθώ σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά μαλώματα στον χώρο και υπήρξαν δουλειές που πέρασα καλά και άλλες που ήταν πολύ άσχημα».

Για να περνάει καλά πρέπει να είναι με συναδέλφους που εκτιμά. Σίγουρα δε θα κυνηγούσε μία συνεργασία με κάποιον ηθοποιό που είναι γνωστός στα social, αλλά όχι στους θεατρόφιλους. 

«Δεν πιστεύω ότι ο ηθοποιός που έχει πολλούς followers στο instagram ή έχει πάρει αναγνωρισιμότητα μέσα από κάποιο ριάλιτι ότι το εξαργυρώνει με εισιτήρια στο θέατρο. Είμαι κάθετος σε αυτό, οπότε δε θα επέλεγα κάποιον ηθοποιό επειδή πουλάει μέσα από κάποιο ριάλιτι, θα τον επέλεγα επειδή είναι καλός στην δουλειά του».

Φέτος εκτός από τον «Αρκά» κάνει και την παράσταση «ο Πέτρος και Λύκος» στον Ελληνικό Κόσμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον Ελληνικό Κόσμο με δύο παραγωγές μου. Εκτός τον Αρκά παίζουμε και την παράσταση ο Πέτρος και Λύκος του του Σεργκέι Προκόφιεφ, ένα μουσικό παραμύθι και θα είμαστε μέχρι την Κυριακή των Βαίων, όπως και με τον Αρκά».

αρκας τριποδης θεατρο

Ο Χρήστος Τριπόδης είναι παραωγός και σε παιδικές παραστάσεις 


Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top