Η Ιωάννα Μάνδρου μας συστήνει τη δίδυμη αδελφή της!

«Φορούσαμε ακριβώς τα ίδια ρούχα μέχρι το Πανεπιστήμιο»

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου και η δίδυμη αδερφή της, Χριστίνα Μάνδρου, μίλησαν για την παιδική τους ηλικία, αν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ τους, ενώ δήλωσαν πως μέχρι τα φοιτητικά τους χρόνια φορούσαν πάντα τα ίδια ρούχα.

«Έχουμε σπουδάσει και οι δύο Νομική, ίδιες αποδόσεις μαθήματα, άριστες μαθήτριες και οι δύο, στο σχολείο ήμασταν στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο. Φορούσαμε τα ίδια ρούχα μέχρι και το πρώτο έτος τους πανεπιστημίου, τα παίρναμε όλο επί δύο τα πράγματα», δήλωσαν οι δυο τους στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσαροπούλου.

Σχετικά με το αν έχουν εκμεταλλευτεί ποτέ την ομοιότητά τους, οι αδερφές Μάνδρου εξομολογήθηκαν: «Στο πανεπιστήμιο η Χριστίνα είχε δώσει κάποια μαθηματάκια για εμένα, το λέμε γιατί έχει παραγραφεί πλέον το αδίκημα. Και μία άλλη φορά είχε δώσει και εγώ ένα της Χριστίνας. Όλα αυτά ήταν δευτερεύοντα μαθήματα, στα υπόλοιπα ήμασταν πολύ υπεύθυνες».

«Η Ιωάννα ήταν πάντοτε πιο άτακτη από εμένα, πιο τολμηρή και εξωστρεφής ενώ ήταν και πολύ δημιουργική. Επειδή είχε αυτά τα χαρακτηριστικά κούμπωσε άψογα με το επάγγελμά της», ανέφερε η Χριστίνα Μάνδρου

«Η Χριστίνα είναι πάρα πολύ μεθοδική συμβολαιογράφος, Εγώ ήμουν πάντα σπάταλη με τα χρήματα, δεν έχω καμία αίσθηση των χρημάτων, οπότε όταν ξέμενα ζητούσα από τη Χριστίνα γιατί είχε πάντοτε λεφτά», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. 

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό ανάμεσά τους, οι δίδυμε αδερφές εξήγησαν: «Ζήλεια και ανταγωνισμός δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας. Μαλώνουμε μόνο για τα πολιτικά θέματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top