Παύλος Χαϊκάλης: Συγκινημένος αποχαιρέτησε από σκηνής τον αδερφό του

Ζήτησε από τους θεατές να χειροκροτήσουν εις μνήμην του Θανάση Χαϊκάλη

Παύλος Χαϊκάλης

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς «έχασε» τον αδερφό του, Θανάση, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση. 

Βαρύ πένθος για τον Παύλο Χαϊκάλη - Πέθανε ο αδερφός του

Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μείνει πιστός στο καθήκον του, παρά το πένθος του. Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής 11/3, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Απόλλων» στον Πύργο και υποδύθηκε τον ρόλο του στην παράσταση «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» της Ομάδας Τέχνης «Δούρειος Ίππος».

Στο τέλος της παράστασης ο Παύλος Χαϊκάλης, φανερά συγκινημένος, βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε στους θεατές το θλιβερό γεγονός, ζητώντας τους το τελευταίο χειροκρότημα να είναι για τον αδερφό του, Θανάση, που δεν είναι πια στη ζωή.

«Ελπίζω να περάσατε ωραία και να γελάσατε, αλλά ήθελα να σας πω ότι η ομάδα του «Δούρειου Ίππου», σήμερα δυο ώρες πριν την παράσταση είχε μια απώλεια. Ένα μέλος της, ένας άνθρωπος που έχει παίξει σε αυτή τη σκηνή, έφυγε από τη ζωή. Ο άνθρωπος αυτός κατά τύχη ήταν και ο άνθρωπος που οφείλω πάρα πολλά γιατί ήταν ο αδερφός μου. Σήμερα λοιπόν, θα σας παρακαλούσα το τελευταίο χειροκρότημα να είναι για εκείνον», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος ο Παύλος Χαϊκάλης, όπως θα δείτε στο βίντεο του PatrisNews.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, ο ηθοποιός είχε ενημερώσει τους συμπρωταγωνιστές και μέλη του θιάσου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα για τον θάνατο του αδερφού του, ενώ είχε ενημερώσει πως δε θα απουσιάσει από την παράσταση, όπως και έγινε.

Βαρύ πένθος για τον Παύλο Χαϊκάλη  Πέθανε ο αδερφός του Θανάσης

Ο Παύλος Χαϊκάλης με τον αδερφό του, Θανάση
  • Ο Θανάσης Χαϊκάλης ήταν 74 ετών, εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κατάκολο.
  • Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την ηθοποιία και ήταν μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Δούρειος Ίππος», παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές παραστάσεις.
  • Το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
     
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top