Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν είναι το όνειρό μου να είμαι στην τηλεόραση»

Όσα εξομολογήθηκε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Δείτε τη συνέντευξη της Μαργαρίτας Νικολαϊδη

Ήταν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef που κέρδισε τους κριτές με τα πιάτα της στον πέμπτο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού, αλλά και το κοινό με τον χαρακτήρα της.

MasterChef 2022: Επέστρεψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο πλατό!

Μαργαρίτα Νικολαϊδη Happy Day

Δεν την ενδιαφέρει η μικρή οθόνη τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη το πρωί της Πέμπτης. Η σεφ αποκάλυψε πως έχει ακόμα απείραχτο το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, ενώ απέρριψε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν

Μαργαρίτα Νικολαΐδη για Μποτρίνι: «Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν»

«Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στη μαγειρική κι ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Ακόμα κλαίω με τα σχόλια που μου κάνει ο κόσμος»

Ποια η σχέση της με τη δημοσιότητα; «Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή με τη δημοσιότητα, που σε αναγνωρίζει ο κόσμος και σου δείχνει την αγάπη του, αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζεις και σιγά σιγά μειώνεται αυτό», απάντησε.

Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Πιο πολύ την ενδιαφέρει το γαμήλιο πάρτι παρά ο γάμος!

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Το έπαθλο του MasterChef το ξοδεύω στο... delivery»

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δε μου ταίριαζαν. Δε με νοιάζει και πολύ. Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό», πρόσθεσε η περσινή νικήτρια του MasterChef. «Δεν έχω πειράξει ακόμα το έπαθλο που κέρδισα από το MasterChef. Τα χρήματα τα κράτησα για το μέλλον», είπε κλείνοντας Μαργαρίτα, αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα παντρευτεί τον Χρήστο, ωστόσο ο γάμος και το νυφικό δεν είναι κάτι που ονειρεύεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top