Παύλος Παπαδόπουλος: Είπα να δώσω μια στο κεφάλι μου με το όπλο να τελειώνω

Η εξάρτηση από το ποτό και η σκέψη να δώσει τέλος στη ζωή του

Δείτε φωτογραφίες του Παύλου Παπαδόπουλου

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έγινε γνωστός μέσα από το reality αγάπης «Power of love», από το οποίο, μάλιστα έφυγε ως ο μεγάλος νικητής. Πρόσφατα, πραγματοποίησε ένα όνειρό του και ολοκλήρωσε την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Το άγνωστο χθες», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Παύλος Παπαδόπουλος: Τα «χτύπησε» μετά τη νίκη του στο Power of Love

Του άρεσε να γράφει από πολύ μικρή ηλικία και πάντα επιθυμούσε να μοιραστεί όσα έζησε, με σκοπό να αφυπνήσει τη νέα γενιά από τα βιώματά του και να περάσει ένα δυνατό μήνυμα για τη ζωή. Ο Παύλος Παπαδόπουλος μέσα από το βιβλίο του περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, τα παιχνίδια του μυαλού και πώς στο τέλος κατάφερε να επιλέξει τη ζωή από τον θάνατο... 

Ένα απόστασπα από την αυτοβιογραφία του νικητή του Power of love δημοσίευσε η εφημερίδα On Time.

Power Of Love: Στο νοσοκομείο ο Παύλος Παπαδόπουλος

«Αισθανόμουν ένα απέραντο κενό και θλιβόμουν βαθιά, βαθύτερα νομίζω από κάθε στιγμή της ζωής μου που δεν ήθελα να είμαι εδώ». Όσα εξομολογήθηκε στην αυτοβιογραφία του ο Παύλος Παπαδόπουλος, σοκάρουν

«Αισθανόμουν ένα απέραντο κενό και θλιβόμουν βαθιά, βαθύτερα νομίζω από κάθε στιγμή της ζωής μου που δεν ήθελα να είμαι εδώ». Δυστυχώς σε αυτό το σημείο ξεκίνησε το ποτό, το οποίο έβρισκε ως μία διέξοδο και τον βοηθούσε να κοιμηθεί τα βράδια, μία εξάρτηση που, όπως εξομολογείται μέσα από το βιβλίο του, τον οδήγησε κάποια στιγμή να σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πατέρας για πρώτη φορά πρώην παίκτης του «Power of Love»

«Ήταν τη στιγμή που άκουγα ένα τραγούδι και είπα πως μέχρι εδώ όλα καλά, καιρός ήταν να δώσω μια στο κεφάλι μου με το όπλο να τελειώνω. Μετά ας μάζευαν το κουφάρι μου. Ας σκούπιζαν τα αίματα από τη σκοπιά μου… Σήκωσα το όπλο, το ακούμπησα στο κεφάλι μου», εξομολογείται, ενώ αποκαλύπτει, επίσης, ότι σώθηκε την τελευταία στιγμή από ένα σημάδι από τον Θεό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top