Κόνι: «Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη με τον Μάριο από όταν τον γνώρισα»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου από τον γνωστό πολίστα

Οι υποψίες μας και οι ευχές μας (γιατί ταιριάζουν πολύ!) ότι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης θα παντρευτούν, επιβεβαιώθηκαν πριν μερικά 24ώρα, αφού ο γνωστός πολίστας αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην κόρη του Λευτέρη Πανταζή. 

Μεταξά - Καπότσης: Αρραβωνιάστηκαν! Μας δείχνουν το εντυπωσιακό μονόπετρο!

Tην ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Κόνι Μεταξά μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram και έλαβε αμέτρητα μηνύματα με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

κονι μεταξα γαμος παντρευεται μαριος

Ωστόσο, η Κόνι Μεταξά δεν έμεινε εκεί, αφού βγήκε και στους δρόμους φωνάζοντας στους περαστικούς ότι… αρραβωνιάστηκε!

Η ίδια έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και αποκάλυψε πως νιώθει παντρεμένη με τον σύντροφό της από την ημέρα που τον γνώρισε!

Κόνι Μεταξά: Τι απαντούσε στο ενδεχόμενο γάμου τέσσερις μήνες πριν

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με τη μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα» είπε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top