Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δε βλέπει ταινίες με τον μπαμπά του»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον γιο της με τον Κώστα Βουτσά

Δείτε τη συνέντευξη της Αλίκης Κατσαβού στο Breakfast@Star

Πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ο Κώστας Βουτσάς. Ο ηθοποιός άφησε πίσω την τελευταία του σύζυγο Αλίκη Κατσαβού και τον μικρό γιο του, Φοίβο.

Κώστας Βουτσάς Αλίκη Κατσαβού

Ο γάμος της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά σχεδόν δέκα χρόνια πριν, συζητήθηκε πολύ

Η ηθοποιός που ασχολείται με το παιδικό θέατρο, μίλησε στο Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για τη μεγάλη απώλεια του Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο μικρός Φοίβος που σήμερα είναι πέντε ετών, δε θέλει να βλέπει τον πατέρα του στα νιάτα του. «Ο Φοίβος δε θέλει να βλέπει ταινίες του μπαμπά του. Τον κερδίζει περισσότερο η πιο σύγχρονη εικόνα του Κώστα, από συνεντεύξεις ή τελευταίες του εμφανίσεις στην τηλεόραση, όπως τον θυμάται εκείνος. Καμιά φορά μου ζητάει να δει κάποια ταινία». Στην ερώτηση πώς αν θα ήθελε να ασχοληθεί κι εκείνος με την υποκριτική, απάντησε ότι θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο. «Κι ο Κώστας αν ζούσε αυτό θα ήθελε. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Θα καπελωθεί από ένα βαρύ όνομα. Μοιραία γίνεται η σύγκριση», συμπλήρωσε.

Κατσαβού: Τι είπε για την προσωπική της ζωή μετά τον θάνατο του Βουτσά

Κατσαβού: «O Φοίβος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει μόνη της το παιδί της. «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν πτοούμαι. Έχω αποφασίσει ό,τι δυσκολία και να μου φέρει η ζωή να τη νικήσω», πρόσθεσε.

Αλίκη Κατσαβού

Η Αλίκη Κατσαβού συμμετείχε την περασμένη σεζόν σε κάποια επεισόδια της σειράς Οικογενειακές Ιστορίες

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχτεί προτάσεις για να κάνει τηλεόραση, ενώ δήλωσε ότι δεν την απασχολούν τα διάφορα σχόλια που ακούει: «Κάποια σχόλια που υπάρχουν καλό είναι να υπάρχουν γιατί με κρατούν προσγειωμένη, αλλά δεν πτοούμαι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top