Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγινε 55 ετών, αλλά δεν το πιστεύει...

«Έχω κάνει 55 ταξίδια με όχημα τη γη και γύρω από τον ήλιο...»

Ο ηθοποιός όχι μόνο βουτάει στην παγωμένη θάλασσα, αλλά βγαίνει ημίγυμνος στο χιόνι!
 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής του.

Θανάσης Ευθυμίαδης: Αψήφησε τον χιονιά κι έκανε… βουτιά!

Ο ηθοποιός έκλεισε τα 55 του χρόνια και όπως λέει, αν και η ταυτότητά του γράφει πως είναι 55 ετών, εκείνος αισθάνεται πως αυτό δεν είναι αλήθεια. 

θανασης ευθυμιαδης γενεθλια

Φωτογραφία by @dancingintothesea 

«Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει χρόνος. Αυτό που νιώθω και πιστεύω είναι ότι έχω κάνει 55 ταξίδια με όχημα τη γη και γύρω από τον ήλιο...»

Στο βίντεο που ανέβασε για να επικοινωνήσει με τους followers του στο Instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης γράφει: «Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου 55! Και μοιράζομαι μαζί σας μία απλή πρακτική που βοηθάει να ισορροπήσουν τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, οι δύο πλευρές μας, οι δύο ποιότητες μας, η Αρσενική και η Θηλυκή. Όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, έχουμε μέσα μας και τις δύο πλευρές. Μας μεγαλώνουν όμως (τις περισσότερες φορές) - οικογένεια, σχολείο, κοινωνικά πρότυπα, πατριαρχία- ευνουχίζοντας την μία από τις δύο ποιότητες μας.

"Οι άντρες είναι Έτσι."
"Οι γυναίκες είναι Έτσι."

Με το "Έτσι" τους όμως, χάνουμε την ισορροπία μέσα μας και έξω μας, σε αυτά που δίνουμε και σε αυτά που παίρνουμε στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις μας, στη χαρά και στη λύπη μας.
Με απλά βήματα ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν στην καθημερινότητά μας, ότι έχουμε δύο πλευρές και σιγά-σιγά ας γνωρίσουμε την πλευρά που για πολλά χρόνια είχαμε σε αχρηστία.
Καλή Κυριακή σε όλους».

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη για τα γενέθλιά του:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top