Θανάσης Ευθυμίαδης: Αψήφησε τον χιονιά κι έκανε… βουτιά!

Το μήνυμα λατρείας του ηθοποιού για τη φύση

Ο ηθοποιός όχι μόνο βουτάει στην παγωμένη θάλασσα, αλλά βγαίνει ημίγυμνος στο χιόνι!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που έχει αποδείξει πως δε φοβάται ούτε τη ζέστη ούτε το κρύο, φόρεσε το μαγιό του και κολύμπησε παρά τον χιονιά και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Ξεκίνησε Tα Xειμωνιάτικα Mπάνια Tου O Θανάσης Ευθυμιάδης

Σε μια φωτογραφία να βγαίνει από τη θάλασσα, έγραψε στο Instagram: «Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι πολύ εύκολο να νευριάσουμε, να θυμώσουμε, να βρίσουμε, να γίνουμε αυστηροί κριτές και να αρχίσουμε να καταδικάζουμε. Και δε θα έχουμε άδικο. Ας προσέξουμε μόνο να μην κρατήσουμε θυμό μέσα μας, γιατί αυτό θα επηρεάσει εμάς. Όχι τους συνήθεις απόντες υπεύθυνους. Αυτοί έχουν συνηθίσει - έχουν εκπαιδευτεί, να προστατεύουν τον εαυτό τους και πολύ εύκολα ξεχνούν τα λάθη τους, εμείς όμως με όλο αυτό το θυμό μέσα μας κινδυνεύουμε να δηλητηριάσουμε τη ζωή μας. Ας μην περιμένουμε λοιπόν να σκάσουμε. Ο παντοτινός μας σύμμαχος (καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού που λέγεται ζωή) είναι η αναπνοή μας.

Θανάσης Ευθυμίαδης

Ο Θανάσης Ευθυμίαδης κολυμπάει χειμώνα-καλοκαίρι /Φωτογραφία Instagram

Ας κλείσουμε για λίγο τις οθόνες κι ας μείνουμε εμείς με τον εαυτό μας, Απλώς αναπνέοντας. Απλώς παρακολουθώντας την αναπνοή μας. Απλώς ακούγοντας τη φύση ή κάποια χαλαρωτική μουσική αν είμαστε μέσα στο σπίτι. Ας βγούμε για περπάτημα ή τρέξιμο, χωρίς το κινητό. Ας κάνουμε μία βουτιά στη θάλασσα. Ας προσευχηθούμε (όπου πιστεύει ο καθένας) για λίγη βοήθεια. Ας χαιρετίσουμε έναν άγνωστο στο δρόμο. Ας πάμε ένα πιάτο φαγητό σε όσους το χρειάζονται (άνθρωποι και ζώα που ζουν στον δρόμο). 

Θανάσης Ευθυμιάδης: Βουτάει γυμνός στο ποτάμι μαζί με τους φίλους του

Κι ας συγχωρέσουμε όσους μάς νευριάζουν (ίσως είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι μας) σκεπτόμενοι ότι τελικά όλοι είμαστε ηθοποιοί στο έργο που λέγεται Ζωή κι ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί… ο δρόμος προς τη συγχώρεση είναι μακρύς και θέλει πειθαρχία, περπατιέται καθημερινά με σύμμαχο τη δύναμη από την αφοσίωση στην αλήθεια της καρδιάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top