Ισαβέλλα Δάρρα: Το διαζύγιο, ο νέος σύντροφος και η ζωή στο Ντουμπάι

Ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά το πρώην top model

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day

Ήταν μια από τις καλλονές που αναδείχθηκαν τη δεκαετία του ’90, τη «χρυσή» εποχή του μόντελινγκ στη χώρα μας.

Ο λόγος για την Ισαβέλλα Δάρρα που μίλησε στο Happy Day με αφορμή το μοίρασμα της ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και το Ντουμπάι λόγω... έρωτα. 

«Το διαμέρισμά μου είναι στον 42ο όροφο. Όταν χτυπάει συναγερμός πρέπει να κατέβεις με τα πόδια και τα ασανσέρ δε δουλεύουν. Έχει πολύ ωραία θέα, βλέπεις όλους τους ουρανοξύστες, το Μπουρτζ Χαλίφα από μακριά. Ετοιμάζομαι να πάω να ζήσω μόνιμα εκεί σε έναν χρόνο, τώρα που ο γιος μου ενηλικιώνεται», παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο.

Ισαβέλλα Δάρρα: Σπάνια εμφάνιση μετά τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Αναφερόμενη στην αγάπη της για τη φωτογραφία μόδας και το γεγονός ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτή, δήλωσε: «Bλέπω πως τα πράγματα εδώ πέρα (σ.σ. στην Ελλάδα) είναι λίγο δύσκολα. Δε σε αφήνουν! Είναι ένα κύκλωμα κλειστό και δε σε αφήνουν να διεισδύσεις και να μπεις... Και κάποια στιγμή λες, "πάω να το κάνω αλλού"!».

Η Ισαβέλλα Δάρρα παραμένει εντυπωσιακή στα 44 της

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, απάντησε: «Μάλλον θα γίνει γάμος, αλλά πρέπει να τελειώσω με τα διαζύγια πρώτα. Δεν είχε χρειαστεί να το πάρουμε με τον σύζυγο μου, οπότε τώρα που χρειάζεται πρέπει να το βάλουμε μπρος». 

Ισαβέλλα Δάρρα

Το πρώην μοντέλο εκτός από το ταλέντο της στο πιάνο, θέλει να εργαστεί κι ως φωτογράφος μόδας! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι Ελληνογαλίδα οπότε ήμουν ανέκαθεν σε δυο χώρες. Μου αρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύω ούτως ή άλλως, οπότε τώρα το χαίρομαι πολύ», πρόσθεσε η Ισαβέλλα Δάρρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top