Ισαβέλλα Δάρρα: Σπάνια εμφάνιση μετά τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Ποια είναι τα νέα επαγγελματικά της πλάνα - Όσα είπε στο star.gr

H Ισαβέλλα Δάρρα στα 41 της βάζει τα γυαλιά σε πολλές 20άρες. Η ίδια μιλάει πολλές ξένες γλώσσες, παίζει πιάνο και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Στα 19 της κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, ενώ την ίδια χρονιά κατάφερε να βγει και Μις Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη. 

Το γνωστό μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας ν’ αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Σήμερα, ο γιος της είναι 14 χρόνων.

Η ίδια μίλησε στο star.gr για τη βραδιά των καλλιστείων, τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια. 

Με αέρινο φιστικί φόρεμα και tote bag εμφανίστηκε στα χθεσινά καλλιστεία η Ισαβέλλα Δάρρα/ NDP Photo Agency

«Ήταν πολύ όμορφη βραδιά, ήταν κάτι φρέσκο και μου άρεσαν πάρα πολύ οι κοπέλες. Όσον αφορά στις περιορισμένες μου δημόσιες εμφανίσεις, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχω εκεί που πραγματικά υπάρχει λόγος να είμαι. Θα ήθελα να στέψω την επόμενη Σταρ Ελλάς. Είναι το στοιχείο μου άλλωστε. Ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο και θέλω να γίνω φωτογράφος μόδας, ενώ παίζω ακόμα πιάνο επαγγελματικά», είπε αρχικά η Ισαβέλλα Δάρρα και συνέχισε μιλώντας για τα πρότυπα ομορφιάς: «Φυσικά πρότυπα υπάρχουν μόνο. Αλλά η γυναίκα κάνει οτιδήποτε την κάνει να της αρέσει ο εαυτός της. Πλέον γίνονται όλα και δε σταματούν πουθενά. Δεν υπάρχει το μέτρο. Και εκεί είναι που επεμβαίνουν οι άνθρωποι της μόδας και τους λένε ότι ‘’δε θέλουμε ψεύτικες’’».

Ακόμα, μίλησε και για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Είχα κάνει τον κύκλο μου, θέλησα να κάνω οικογένεια. Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο πράγμα. Ο γιος μου είναι 14 χρόνων και τώρα θέλω να επιστρέψω στον χώρο, ως φωτογράφος όμως, αυτή τη φορά. Είχα ένα πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα είμαι πάρα πολύ καλά!»

 

Ρερπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Κάμερα: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top