Τραϊάνα Ανανία: Για διατάραξη κοινής ησυχίας την κατηγόρησε γείτονάς της

Η απάντηση της ηθοποιού στο Instagram

Φασαριόζα φαίνεται πως είναι η Τραϊάνα Ανανία! Μέσω μίας ανάρτησης που έκανε η ηθοποιός στο Instagram αποκάλυψε πως ένας γείτονάς της την κατηγόρησε για διατάραξη κοινής ησυχίας.

«Τραϊάνα είναι η τελευταία φορά που κάνεις φασαρία έως τις 3 όπως εχθές το βράδυ. Την επόμενη φορά θα καλέσουμε την αστυνομία» ανέφερε το σημείωμα που άφησε στην πόρτα της ηθοποιού.

«Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, δεν ξέρω σε τι χώρα ζούμε»

Η Τραϊάνα δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram δίνοντας την απάντησή της.

«Πλέον οι άνθρωποι δε φοβούνται τον θάνατο αλλά φοβούνται τη ζωή…. Επιτίθενται σε ότι θυμίζει χαρά, ζωή και ευτυχία. Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ δεν τους ενοχλεί γιατί συμβαδίζει με την δική τους και τους είναι οικεία κατάσταση.
Τι θέλω να πω …..
Στη πολυκατοικία μου καθημερινά ακούγονται υστερικές φωνές από μια τύπισσα η οποία τσιρίζει στα γατιά της, ακούγονται μπαμ και μπουμ (πετάει αντικείμενα και χτυπάει-χτυπιέται whatever ) μαλώνει στα τηλέφωνα ή live στριγκλίζοντας όλες τις ώρες. Αυτό γίνεται 12 χρόνια στην πολυκατοικία μου κάθε μέρα ασταμάτητα.
Αυτηνής δε της λένε τίποτα οι γείτονες γιατί σου λέει άστην είναι τρελή μη πάω και μπλέξω.
Χθες εγώ έκανα φασαρία επειδή περνούσα καλά και το γλεντούσα. Η φασαρία μου ήταν μουσική και γέλια. Δεν ήταν ούτε βρισίδια ούτε γ@μ@σταυριδια ούτε κατάρες όπως ακούμε από αυτήν τη γυναίκα κάθε μέρα. Το τονίζω το κάθε μέρα.
Εμείς χθες τραγουδούσαμε μέχρι αργά το βράδυ επειδή ήταν ΑΡΓΙΑ και γενικότερα το χιόνι μας ξύπνησε την ανάγκη να είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι.
Είχα να κάνω κάτι τέτοιο ένα χρόνο τώρα.
Anyways. Βρήκα αυτό κάτω από την πόρτα μου σήμερα και το έκανα pin πάνω στο ψυγείο μου. Το έγραψε ένας γείτονας που κάθεται όλη μέρα σπίτι του και ούτε καν δουλεύει το πρωί να πεις ότι το ξενύχτι του κόστισε … Εγώ το βλέπω σαν μια απόδειξη και ταυτόχρονα πιστοποίηση πως ακόμα είμαι μια γλετζού που του δίνω και καταλαβαίνει #nomatterwhat πως το σπίτι μου είναι μια φωλιά μουσικής και μοιράσματος και δεν έχω υποταχτεί στο ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ όπως το 90% των ανθρώπων.
Και ναι …αν είναι να με συλλάβουν για ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΗΣΥΧΙΑΣ .. ΧΑΡΑ ΜΟΥ !
Άκου εκεί είναι η τελευταία φορά ….»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top