Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία

Όσα είπε η ηθοποιός στο «Breakfast@star»

Η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, η οποία είναι επίσης ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star».

«Από τη μία είναι δύσκολο, από την άλλη είμαι τόσο υπερήφανη που έχω αυτό το όνομα που δεν μπορώ να πω ότι με πειράζει. Προσπάθησα τόσο πολύ μόνη μου ότι μπόρεσα να κάνω. Ίσως έτσι έπρεπε να γίνει τελικά», είπε αρχικά.

Η Αλεξία Μουστάκα με τους γονείς της

Η Αλεξία Μουστάκα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε όταν ήταν μικρή και έβλεπε σπουδαίους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου να μπαίνουν στο πατρικό της.

«Η αγαπημένη ταινία του πατέρα μου είναι «Ο ροζ γάτος» και της μητέρας μου «Ένας ιππότης για τη Βασούλα» με την Τζένη Καρέζη. Όταν ήμουν μικρή ερωτευόμουν χορευτές. Μου άρεσε πολύ ο Λάκης Κομνηνός. Θυμάμαι είχε έρθει σπίτι μας και με είχε εντυπωσιάσει. Μου άρεσε πολύ η Έρρικα Μπρόγιερ από Ελληνίδες ηθοποιούς».

Αλεξία Μουστάκα

«Δεν είχα σκεφτεί από μικρή να ασχοληθώ με το θέατρο, στην πορεία το ερωτεύτηκα. Τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς θέατρο ήταν πολύ δύσκολα», πρόσθεσε.

Η Αλεξία Μουστάκα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μίλησε για ένα αδέσποτο σκυλάκι που υιοθέτησε πριν από έναν χρόνο. «Μέσα στην καραντίνα βρήκα ένα σκυλάκι και το υιοθέτησα. Είναι ο έρωτάς μου. Τον λατρεύω τον Όσκαρ. Είχα να πάρω σκυλί από τότε που «έφυγαν» οι γονείς μου. Μου άλλαξε τη ζωή».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top