Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου»

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση με τη σύντροφό του

Για όλα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του, Εύα, λέγοντας πως είναι εκείνη που βάζει τα όρια και όχι ο ίδιος. Επίσης, εξήγησε πότε είναι καλό ένα ζευγάρι με παιδιά να αποφασίζει να χωρίζει.

«Δεν βάζω εγώ όρια, η κόρη μου τα βάζει. Είναι εκτός ορίων» είπε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ. Σε ερώτηση των παρουσιαστών για την εξομολόγησή του ότι είναι πατέρας του Σαββατοκύριακου είπε: «Με πληγώνει αλλά είναι αναγκαστικό. Δεν μπορείς να είσαι μαζί με τον άλλον για το παιδί. Σίγουρα προηγείται το παιδί αλλά έχεις να ζήσεις τα υπόλοιπά σου χρόνια. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν περνά καλά να προσφέρει κάτι καλό στο παιδί. Είναι ευτυχώς πιο έξυπνα και πιο εξελιγμένα μοντέλα από ότι εμείς. Έχουν άλλα ερεθίσματα».

Ακόμα μίλησε για την κριτική, αν και πόσο τον ενοχλεί, ενώ εξήγησε γιατί καμιά φορά επιλέγει το λάθος από άποψη.

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά…», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο να τον ρωτούν αν η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να του ασκήσει κριτική για κάτι.

«Εγώ σε αυτήν ναι, αυτή σε μένα όχι. Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ότι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό. Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων» τόνισε ο ηθοποιός.

«Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top