#Cancel_Kopsialis: Τι συνέβη με τον γνωστό influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη

Το χάσταγκ που κατακλύζει το Τwitter

Δείτε βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη από όταν έγινε μπαμπάς

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη συμπαρέσυρε και τον Αλέξανδριο Κοψιάλη, τον Έλληνα Influencer με τους 1,2 εκατομμύρια followers και τις συνεργασίες με πολλές εταιρείες.  

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο άνδρας που προσκάλεσε στο πάρτι τη Γεωργία

Πώς συνδέεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη; Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν κι αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer είναι φίλος. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον. 

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του (σ.σ. τη γνωστή αθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα)», εξηγούσε στο βίντεο που ανέβασε στα social, ξεκαθαρίζοντας πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη σύντροφό του και τον γιο τους

H «καταιγίδα» με το #cancel_kopsialis, ωστόσο ξεκίνησε λίγο νωρίτερα με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη. Ο λόγος για τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω των προφίλ του στα social media κάνοντας διάφορες αποκαλύψεις. Χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» ότι ο γνωστός Influencer έκανε «like» σε πολλά ομοφοβικά κι απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό κι ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στο Διαδίκτυο. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κάνω έκκληση σε όλες τις κοπέλες να μιλήσουν»

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα βίντεο του ίδιου φαίνεται να του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς όπως σχολιάζεται «δικαιολογεί τις κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω... προκλητικότητας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top