Μέγκαν Φοξ: Αρραβωνιάστηκε τον Κέλι και ήπιε ο ένας το αίμα του άλλου!

O Μασίν Γκαν Κέλι γονάτισε μπροστά στη μελαχρινή καλλονή

Μία συγκινητική πρόταση γάμου έκανε ο σύντροφος της Μέγκαν Φοξ στην αγαπημένη του που έγινε viral.

O Μασίν Γκαν Κέλι γονάτισε μπροστά στη μελαχρινή καλλονή και της ζήτησε να τον παντρευτεί βιντεοσκοπώντας τη στιγμή!

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ήδη ενάμιση χρόνο και οι δυο τους στον αρραβώνα τους υποσχέθηκαν παντοτινή αγάπη. Μάλιστα, μετά την πρόταση γάμου και… ήπιε ο ένας το αίμα του άλλου!

Η Μέγκαν Φοξ ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον μουσικό να γονατίζει, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η εκείνη έγραψε στη λεζάντα: «Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», και πρόσθεσε: «Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».

Ο Μασίν Γκαν Κέλι ανέβασε το υπέροχο μονόπετρο από σμαράγδι και έγραψε: «Ξέρω ότι η παράδοση λέει για ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι σαν δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά του ίδιου ψυχή που σχηματίζει τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας».

Ο ράπερ είχε δηλώσει πως ήταν ερωτευμένος με τη Μέγκαν Φοξ από την εφηβεία του. Όπως είχε πει, είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, είχε δεσμευτεί απέναντι στους συμμαθητές του πως «αυτή την γυναίκα κάποια στιγμή θα την παντρευόταν».

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Κέλι, ο οποίος έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. 

Η Μέγκαν Φοξ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top