Μαρία Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία & το μήνυμα μετά το πρώτο χειρουργείο

«Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί χέρι»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο αρκετές φορές είχε μιλήσει ανοιχτά τόσο στον διαγωνισμό μόδας όσο και στη «Φάρμα» για το ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της.

GNTM - Μαρία αγρότισσα: Έκοψε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη!

Μάλιστα, αυτό το πρόβλημα υγείας δεν της επέτρεπε να κάνει ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά της όπως το να σηκώνει βάρη, αλλά και να το προστατεύει από τον ήλιο.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Instagram αποκάλυψε πως υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση στο χέρι της, αλλά το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλα το επόμενο διάστημα.

«Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα.
Μη βιαστείτε να μου πείτε “καλή ανάρρωση”, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top