Όλγα Σκιαδαρέση: Η υποκριτική, οι γονείς και η αδυναμία στη δίδυμη αδελφή

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα μιλά στο star.gr

Είναι νέα, ταλαντούχα, συνεσταλμένη και, κυρίως, καλό παιδί. Αρκούν δύο λεπτά για να καταλάβεις ότι η Όλγα Σκιαδαρέση, κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Συνεντεύξεις δε δίνει συχνά. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η πρώτη φορά που στέκεται μπροστά από κάμερα για να μιλήσει για την τέχνη της. 

Το star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης τη συνάντησαν λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Αυτή η δουλειά έχει διπλή χαρά για την 24χρονη ηθοποιό. Πρώτον, η παράσταση Το Μινόρε, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιάέχει μεγάλη επιτυχία, αφού οι θέσεις είναι κάθε φορά γεμάτες θεατές και δεύτερον δεν αγχώνεται με το πήγαινε-έλα, καθώς έχει τον πατέρα της να τη μεταφέρει στη δουλειά. 

«Είναι από τις παραστάσεις που έχει συνέχεια κόσμο και το κοινό περνάει καλά με τα τραγούδια. Ακούμε πολύ καλά σχόλια. Θεατρικά είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον πατέρα μου. Δεν έχουμε κάποια σκηνή μαζί, βλεπόμαστε λίγο στα καμαρίνια και λέμε δύο κουβέντες. Το καλό είναι ότι έχω μεταφορικό μέσο να πηγαίνω και να έρχομαι!», λέει, χαριτολογώντας. 
 

Όλγα Σκιαδαρέση

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από την υποκριτική. Ούτε το αντίστροφο. Από το αρχικό αποτέλεσμα αποδεικνύεται ότι έπραξε σωστά. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε στο Καφέ της Χαράς, όπου την είδαμε να υποδύεται την κόρη του «Φατσέα» 

«Ήταν πολύ τρομακτικό για εμένα γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση και είχα πολύ άγχος. Το ότι ήταν ο πατέρας μου βοήθησε να ξεμαγκώσω και να λυθώ. Όταν μπήκα στο κλίμα το ευχαριστήθηκα πολύ που παίζαμε μαζί», αναφέρει με ειλικρίνεια. 

H Όλγα Σκιαδαρέση με τον πατέρας της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη μητέρα της, Μπέσσυ Μάλφα, και την αδερφή της, Νίκη Σκιαδαρέση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το Καφέ αυτό είναι μία από τις δουλειές του πατέρα της που «ζήλεψε». Το ίδιο, όμως, καμάρωνε όταν έβλεπε τη μητέρα της στα Μαύρα Μεσάνυχτα. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι το θέατρο έχει περίοπτη θέση στην καρδιά της. «Ξεχώρισα το Children και το Τίμημα που έπαιζε ο μπαμπάς και της μαμάς το Κοστούμι, που έκανε την Σίρλει», λέει, δίχως δεύτερη σκέψη. 

Όλγα Σκιαδαρέση Το Μινόρε

Η Όλγα Σκιαδαρέση στην παράσταση Το Μινόρε /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σκιαδαρέσης – Μάλφα: Με τις δίδυμες κόρες τους στο θέατρο!

Η φωνή της γλυκαίνει όταν η κουβέντα πηγαίνει στα αδέλφια της. Η Όλγα είναι δίδυμη με τη Νίκη ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας είναι ο 16χρονος Ιωάννης-Άγγελος. Με την αδελφή της μοιράζεται το ίδιο σπίτι, αφού συγκατοικούν, την ίδια τρέλα, καθώς έχουν φτιάξει το δικό τους μουσικό γκρουπ, τις «Σκιαδαρέσες», και τα ίδια όνειρα, μιας και είναι και εκείνη ηθοποιός. 

«Και εμένα και την αδελφή μου μας άρεσε από μικρές η υποκριτική. Απλώς επειδή ήταν οι γονείς μας είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον χώρο πιο νωρίς. Είμαστε πολύ δεμένες και είναι σαν προέκταση του εαυτού μου, μένουμε μαζί και είναι μια από τις δύο φίλες που έχω», εξομολογείται. 

Όλγα Σκιαδαρέση

Όλγα Σκιαδαρέση 

Μάλφα – Σκιαδαρέσης: Δείτε την κόρη τους στο θεατρικό σανίδι!

Όλγα Σκιαδαρέση Βαγγέλης Καράλης

Η ηθοποιός με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη

Από τους γονείς της δεν πήρε μόνο τη «λόξα» για την υποκριτική αλλά και τον χαρακτήρα. «Είμαι λίγο ήσυχη και τα κρατάω μέσα μου σαν το πατέρα μου, είμαι δυνατή και εκνευρίζομαι σαν την μαμά μου. Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Μόνο ως κομπλιμέντο μπορεί να το πάρω να με συγκρίνουν με τους γονείς μου, γιατί τους θαυμάζω!» 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
Κάμερα-Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top