Έξω φρενών η Μάρω Λύτρα: «Βγάζουν χρήματα χρησιμοποιώντας το όνομά μου»

«Δεν έχω καμία σχέση» καταγγέλλει

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μάρω Λύτρα και είναι έξω φρενών.

Ανανεωμένη η Μάρω Λύτρα – Δείτε πόσο έχει αλλάξει

Όπως έγραψε η τραγουδίστρια στα social media, εδώ και αρκετό καιρό, άγνωστοι έχουν παραβιάσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και δημοσιεύουν υλικό με σκοπό να βγάζουν χρήματα με το όνομά της.

Βίντεο από τις Αλήθειες με τη Ζήνα

Η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει χάσει κάθε επαφή με τους λογαριασμούς της στο Facebook, ενώ ξεκαθάρισε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται, θέλοντας έτσι να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα:

 «Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η σελίδα μου, καθώς και το προσωπικό μου προφίλ στο Facebook έχουν παραβιαστεί εδώ και ένα μήνα και έχω χάσει την πρόσβαση. Δεν έχω καμία σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτές τις σελίδες και δεν προέρχονται από εμένα. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει για το πώς μπορώ να αποκτήσω ξανά πρόσβαση, ας επικοινωνήσει μαζί μου... Όπως και να ‘χει θα σας παρακαλούσα να κάνετε όλοι αναφορά (report) σε αυτή τη σελίδα. Πρόκειται για εγκληματίες που βγάζουν χρήματα χρησιμοποιώντας τις σελίδες και το όνομα μου. Σας ευχαριστώ», έγραψε,

μαρω λυτρα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top