Τζένη Μπαλατσινού: «Κινδύνευσε η ζωή μου στην εγκυμοσύνη»

«Χωρίσαμε οκτώ μήνες με τον Βασίλη Κικίλια»

Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η παρουσιάστρια επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια, αλλά και έναν σύντομο χωρισμό που είχαν για 8 μήνες, λίγο πριν αποφασίσουν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Η ηλικία, τα καλλιστεία, οι γάμοι και τα 4 παιδιά της

«Γνωριστήκαμε στην εκπομπή (σ.σ. Jenny-Jenny). Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Υπήρξε ένας χωρισμός στο μεσοδιάστημα επειδή ήμασταν δύο διαφορετικές πορείες ανθρώπων ήταν δύσκολο όλο αυτό, όταν είσαι ώριμος και ρεαλιστής και ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει, έχεις να διαχειριστείς ένα αύριο. Χωρίσαμε για 8 μήνες και κάναμε τα πάντα για να παραμείνουμε χωριστά».

Τα λόγια αγάπης του Βασίλη Κικίλια

Για τη σύζυγό του μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ο Βασίλης Κικίλιας λέγοντας αρχικά: «Η Τζένη είναι γλυκιά, είναι πρώτα μαμά, μετά σύντροφος και είναι εκεί στα εύκολα και τα δύσκολα. Δεν φανταζόμουν ότι αυτή θα ήταν η οικογένειά μου», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα συναισθήματα που βιώνει ως πατέρας: «Είναι ό,τι πιο ωραίο το να βιώσει ένας άντρας το να γίνει πατέρας. Άργησα στη ζωή μου γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι αυτό προέρχεται από ειλικρινή συναισθήματα».

Οι δυσκολίες της τέταρτης εγκυμοσύνης και ο φύλακας - άγγελος

Τα περσινά Χριστούγεννα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απέκτησαν τον γιο τους Παναγιώτη - Αντώνιο στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Υπήρχαν όμως και πολλές δυσκολίες και όπως εξομολογήθηκε η ίδια κινδύνευσε η ζωή της. Μάλιστα, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της μιλώντας για εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Στο πλευρό της, ήταν πάντα ο φύλακας - άγγελός της όπως χαρακτήρισε τον Βασίλη Κικίλια.

 

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από άντρας της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δε θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια. Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, στη μοναχή μου στην Πάμο. Κανείς δε γνώριζε ότι μπήκαν για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου.  Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη».

Το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τον πρώτο σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, αλλά και την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από εκεί και πέρα κρατώ μόνο τις καλές στιγμές από τα 20 χρόνια. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μια καλή συνεννόηση κι αυτό χρειάζεται δουλειά κι από τους δύο. Ένας χωρισμός είναι ένα πένθος, ένας μικρός θάνατος. Είναι να έχεις σωστή κρίση κι οτιδήποτε προσωπικό έχεις, να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών. Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top