Γωγώ Ατζολετάκη: «Κανείς δε με σκέφτεται για σειρά στην τηλεόραση»

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο breakfast@star

Τη Γωγώ Ατζολετάκη συνάνησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», η οποία φέτος τον χειμώνα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όταν η φόνισσα συνάντησε τη Μύδεια» στο Θέατρο Μικρό Broadway. 

Η Γωγώ Ατζολετάκη στο Breakfast@star

Για τα συναισθήματά της όλο αυτό το διάστημα που παρέμειναν κλειστά τα θέατρα εξομολογήθηκε:

«Δύο σεζόν οι ηθοποιοί ήταν αποκλεισμένοι. Ήταν μαρτύριο ψυχικό και σωματικο».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το μικρόβιο της υποκριτικής το είχε από μικρή, καθώς και ότι μιμούταν πολύ καλά την Τζένη Καρέζη και την Έλλη Λαμπέτη:

«Από όταν θυμόμουν τον εαυτό μου, έπαιζα. Μιμόμουν πολύ καλά την Τζένη Καρέζη και την Έλλη Λαμπέτη. Όταν ήμουν μικρή είχα ένα δέος με τους ηθοποιούς. Πίστευα ότι δεν είναι πραγματικοί άνθρωποι».

Σχολιάζοντας το μεγάλο διάστημα αποχής της από την τηλεόραση, εξομολογήθηκε πως της λείπει και ότι δε δέχεται πλέον προτάσεις. «Όταν έχεις διανύσει αυτήν την πορεία, είναι δύσκολο να πας και να πεις ''Σας παρακαλώ θέλω κι εγών έναν ρόλο''». «Θα μπορούσα να συμμετάσχω στον ''Σασμό'' και σε άλλες σειρές στο παρελθόν που είχαν σχέση με την Κρήτη, αλλά κανείς δε με σκέφτηκε».

«Αγαπώ την Κρήτη, αλλά μάλλον ποτέ δε με θεώρησε άξια να με αγαπήσει κι εκείνη»

 

Τέλος σε ερώτηση για το πώς διατηρείται, αποκάλυψε ότι γυμνάζεται και τρέφεται λιτά. «Γυμνάζομαι και τρώω λιτά. Είμαι 20 χρόνια χορτοφάγος». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top