Φίλιππος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του με τη Νίνα Φλορ

«Μάλλον θα μένουμε εδώ κάπως. Η Νίνα λατρεύει την Ελλάδα»

Βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ένωσαν τις ζωές τους το Σαββάτου 23 Οκτωβρίου ο Φίλιππος, μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η πάμπλουτη Ελβετή αγαπημένη του Νίνα Φλορ.

Φίλιππος – Nina Flohr: Η μπομπονιέρα και το μενού του γάμου

«Όλα ήταν υπέροχα. Τέλεια. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, σας ευχαριστούμε πολύ. Θέλουμε να μείνουμε εδώ λίγο. Μάλλον θα μένουμε εδώ κάπως. Η Νίνα λατρεύει την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει πολλά πράγματα και τα ψάχνουμε όλα και θα είμαστε εδώ όλη την ώρα, κάθε χρόνο», είπε ο Φίλιππος στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον γάμο τους.

Γάμος Φίλιππου – Nina Flohr: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στη δεξίωση

Στις φωτογραφίες του ζευγαριού, οι δυο τους φαίνονται ιδιαίτερα συγκινημένοι.

φιλιππος νινα γάμος

Φίλιππος: Όσα είπε μετά τον γάμο του με τη Νίνα Φλορ/ NDP

Το μυστήριο έλαβε χώρα στη Μητρόπολη Αθηνών και το ζευγάρι πάντρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.
Φίλιππος και Νίνα έφτασαν στην εκκλησία συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, με τη νύφη να τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα με το παραμυθένιο νυφικό της του οίκου Chanel.

NINA FLOHR

Η Νίνα Φλορ συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Τόμας Φλορ/ NDP

Οι καλεσμένοι στον γάμο ήταν μόλις 100 και ανάμεσα σε αυτούς - εκτός από τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας - η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

«Ευχαριστώ ήταν μια υπέροχη περίσταση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να το κάνουμε στην Αθήνα. Μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα και η Αθήνα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από το πάρτυ, ήταν υπέροχα», είπε ο Τόμας Φλορ, πεθερός του Φίλιππου στις κάμερες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top