Γενέθλια για τον Γιώργο Καράβα - Ή έκπληξη της συζύγου του και του GNTM!

Πόσο έγινε ο αγαπημένος coach του GNTM;

Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιώργο Καράβα, καθώς έχει τα γενέθλιά του! Ο coach του GNTM, γίνεται σήμερα 39 ετών και φυσικά, τα αγαπημένα του πρόσωπα δε θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν.

Ραφαέλα Ψαρρού: «Έχει τύχει ο Γιώργος να φιλήσει άλλο μοντέλο στο στόμα...»

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω μίας ανάρτησής του στα social media, η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού και η παραγωγή του GNTM τού διοργάνωσαν μία μεγάλη έκπληξη για του ευχηθούν τα καλύτερα.

Γιώργος Καράβας: Τι λέει στη σύζυγό του για τα «πιο αποκαλυπτικά» ρούχα της

Στο βίντεο, τον βλέπουμε να ταξιδεύει μαζί με την αγαπημένη του εκτός Αθηνών για ένα γύρισμα, όταν ξαφνικά αντικρύζει δύο τούρτες – υπερπαραγωγή και τους φίλους και συνεργάτες του από το Star.

ΚΑΡΑΒΑΣ GNTM

GNTM 4 ΚΑΡΑΒΑΣ COACH

Το τρυφερό φιλί της Ραφαέλας Ψαρρού στον αγαπημένο της

Δείτε το βίντεο:

«Τα πάντα στη ζωή είναι στιγμές! Στιγμές που στο σύνολο τους δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις , που σε συνοδεύουν για μια ζωή! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα ! Μια μέρα χαράς όπου ξεχωριστοί άνθρωποι της ζωής μου δημιούργησαν μια ανάμνηση που θα μου μείνει αξέχαστη. Η γυναίκα μου, Ραφαέλα Ψαρρού, και όλη η οικογένεια του GNTM φρόντισαν προς μεγάλη μου έκπληξη να μου δείξουν το πόσο πολύ με αγαπάνε. Σε ταξίδι εκτός Αθηνών για γύρισμα διοργάνωσαν για μένα μια υποδοχή έκπληξη καλώντας τα αγαπημένα μου πρόσωπα στο σετ!
Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ που με έχετε δεχτεί με τόσο μεγάλη αγκαλιά σε αυτή την όμορφη οικογένεια του @gntmgr και του @starchanneltv!!!»
, έγραψε στη λεζάντα ο Γιώργος Καράβας θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του που έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top