Κόνι Μεταξά: Η συγκατοίκηση και τα σχέδια γάμου με τον Μάριο Καπότση

Όσα εξομολογήθηκε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για την παρουσίαση της εκπομπής Mega Star

Είναι δυο χρόνια με τον πολίστα Μάριο Καπότση, με την Κόνι Μεταξά να βιώνει μια από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το ζευγάρι μάλιστα αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβριο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει στο σπίτι της τραγουδίστριας και παρουσιάστρας στη Βουλιαγμένη.

Μάριος Καπότσης Κόνι Μεταξά

Μια από τις λίγες... ζευγαρίστικες φωτογραφίες με τον πολίστα που έχει ποστάρει η τραγουδίστρια στο Instagram

Μιλώντας στο περιοδικό OK!, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με τον Ολυμπιονίκη του Τόκιο, αλλά και το ενδεχόμενο του γάμου.

«Βγήκε όλο πολύ αβίαστα (σ.σ. η συγκατοίκηση). Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτικός από μένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δε συναντιόμαστε», αποκάλυψε η Κόνι για τη συγκατοίκησή τους.

Μάριος Καπότσης: «Για μένα είναι η Κωνσταντίνα, για τον κόσμο είναι η Κόνι»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι μαγειρεύει στον σύντροφό της κι ότι η σπεσιαλιτέ της είναι μια μακαρονάδα που… ανακάλυψε τυχαία.

Λευτέρης Πανταζής Μάριος Καπότσης

Ο Μάριος Καπότσης με τον... πεθερό του Λευτέρη Πανταζή στο Καβούρι το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πώς της φαίνεται το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Επειδή όλα σε αυτή τη σχέση έγιναν αβίαστα, σίγουρα κι ο γάμος θα γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε. Γενικότερα δε μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια», εξομολογήθηκε η νεαρή καλλιτέχνις. 

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει με την Εθνική ομάδα πόλο και το μετάλλιο του Καπότση

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το ποια θα ήταν η απάντησή της σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου. «Εννοείται (θα έλεγα ναι). Είναι δυνατόν να έχεις επιλέξει να ζεις με έναν άνθρωπο, να είναι όλα καλά και να του πεις "όχι";», παραδέχτηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top