Dancing With The Stars: Έγινε πρωτοσέλιδο στους Times η Βικτόρια Χίσλοπ!

H συμμετοχή της προκάλεσε το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ

Δείτε το εντυπωσιακό trailer του DWTS

Η συγγραφέας του best seller, «Το Νησί», Βικτόρια Χίσλοπ, φιγουράρει μέσα στο φόρεμα χορού της στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «The Times» της Βρετανίας!

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Dancing With The Stars την ερχόμενη Κυριακή στο Star!

«Dancing with the Stars»: Πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Star!

«Γεια μας! Γνωρίστε τη Βρετανίδα στο ελληνικό Dancing With Th Stars» γράφει το πρωτοσέλιδο στο οποίο η καταξιωμένη συγγραφέας ποζάρει στην αγκαλιά του χορευτή - παρτενέρ της στο show χορού του Star.

Το πρωτοσέλιδο των Times για τη Βικτόρια Χίσλοπ

«Είμαι μεγαλύτερη από τη μητέρα του» αστειεύεται η Βικτόρια Χίσλοπ στη συνέντευξή της στους βρετανικούς Times. «Πολλές φορές πρέπει να κοιτώ μακριά του και ο χορογράφος λέει, “σταμάτα να τον κοιτάς! Δεν πρέπει να τον κοιτάς!”. Τι περιμένουν να κάνω; Έπρεπε να μου δώσουν κάποιον άσχημο» είπε χαριτολόγωντας η συγγραφέας για τον παρτενέρ της στο Dancing With The Stars.

Η Βικτόρια Χίσλοπ με τον παρτενέρ της στο DWTS, Τηλέμαχο Φάτση

Η Βικτόρια Χίσλοπ με τον παρτενέρ της στο DWTS, Τηλέμαχο Φάτση

Η Βικτόρια Χίσλοπ εξηγεί πως ο Τηλέμαχος έχει την ηλικία της κόρης της. «Ο Τηλέμαχος δεν έχει μάτια παρά μόνο για την πανέμορφη σύζυγό του» λέει.

Ο Τηλέμαχος Φάτσης ασχολείται με τον χορό από την ηλικία των 15 ετών. Έχει συμμετάσχει και έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα χορού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Θεωρεί την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του τη συμμετοχή του στον παγκόσμιο διαγωνισμό χορού στο Blackpool.

Χίσλοπ - Φάτσης: Ένα από τα ζευγάρια του DWTS που θα ξεχωρίσουν

Ο χορός τον έχει βοηθήσει να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και να βελτιώσει τον τρόπο που σκέφτεται. Με τη συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars» θέλει να κάνει τους ανθρώπους να αγαπήσουν τον χορό αφού, όπως λέει, «όλοι μπορούν να χορέψουν».

H συνέντευξη της Χίσλοπ στους Times

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα η Βικτόρια Χίσλοπ περνά τον περισσότερο χρόνο στη χώρα μας, άλλωστε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο έχει λάβει και ελληνικό διαβατήριο, καθώς όπως λέει εδώ εμπνέεται για τα νέα της βιβλία.

Πολύ πρόσφατα άλλωστε πέρασε χρόνο στην Κρήτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Καρτ Ποστάλ», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στη δημόσια τηλεόραση.

Η Βικτόρια Χίλσοπ αποκαλύπτει πως πάντοτε λάτρευε τον χορό και όταν της πρότειναν να συμμετέχει στο Dancing With The Stars, παρά τον αρχικό της δισταγμό σκέφτηκε πως αν αρνούνταν θα το μετάνιωνε για το υπόλοιπο της ζωής της.


Άλλωστε, παρότι δεν έχει χορέψει ποτέ στη ζωή της, στα 62 της χρόνια πιστεύει πως είναι καλή στον χορό χάρη στα μαθήματα βιολιού που παρακολούθησε όταν ήταν ακόμη μαθήτρια και την βοηθούν να συντονίζεται με τον ρυθμό.

Κάπως έτσι, βρέθηκε να ξυπνά πανευτυχής, στη χώρα που αγάπησε ίσως περισσότερο και από την πατρίδα της. «Τρέχω στο στούντιο και χορεύω. Είναι επικό. Είμαι εκστασιασμένη που συμμετέχω σε κάτι τόσο χαρούμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αποκλαλυψε ότι ήταν για πολλά χρόνια φανατική τηλεθεάτρια του show στη Βρετανία, το οποίο λεγόταν «Strictly Come Dancing». Κι όπως σημειώνουν οι Times, δύσκολα θα μπορούσε να λάβει πρόσκληση να χορέψει για την βρετανική εκδοχή του παιχνιδιού.

Dancing with the Stars: Κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Star

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Dancing with the Stars» έχει αρχίσει! Το χορευτικό show που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, επιστρέφει για να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21:00, ζωντανά από την οθόνη του Star!

Το «Dancing with the Stars» έρχεται ανανεωμένο, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, συμπαρουσιαστή της τον πολυτάλαντο Λάμπρο Φισφή, ενώ η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους στον χώρο του χορού, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Ο λόγος για τους Στέφανο Δημουλά, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Jason Roditi.

Η κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

Η κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

Οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες θα αποτελούνται από μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο!

 

Η κριτική επιτροπή με την παρουσιάστρια του show, Βίκυ Καγιά
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top