Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Τι είπε για την απώλεια πουη τον έχει στιγματίσει;

Σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του αναφέρθηκε ο Μιχάλης Σαράντης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε on camera πως στο παρελθόν προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει για ποιο λόγο σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο.

 

«Δε θέλω να πω το μεγαλύτερο σκοτάδι που βίωσα. Έχω φτάσει στην πιο άσχημη ψυχολογική στιγμή. Δε συζητάμε για τις απώλειες, οι απώλειες υπάρχουν έτσι κι αλλιώς στη ζωή. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου. Έχω αποπειραθεί να κάνω πολύ κακό στη ζωή μου. Δε ξέρω γιατί. Δηλαδή, ξέρω αλλά τώρα τι να πούμε; Δεν το έκανα για να ξεπεράσω μια απώλεια. Όπως όλοι έχω περάσει και εγώ τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν όμως φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο πάνω μπορείς να πας, δεν μπορείς να πας πιο κάτω. Φοβήθηκα…» είπε ο Μιχάλης Σαράντης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Στη συνέχεια μίλησε και για μια απώλεια που τον έχει στιγματίσει… αυτή της μητέρας του. «Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».

Ο Μιχάλης Σαράντης με τη σύντροφό του, Μαίρη Μινά σε παλαιότερη έξοδό τους/φωτογραφία NDP

Ο Μιχάλης Σαράντης με τη σύντροφό του, Μαίρη Μινά σε παλαιότερη έξοδό τους/φωτογραφία NDP

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Μαίρη Μηνά και όπως είπε την καμαρώνει και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top