Νικόλας Πολίτης: Ο αδελφός του Μαρτάκη μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες

Τι είπε στην κάμερα του Breakfast@Star

Ο ηθοποιός και αδελφός του Κώστα Μαρτάκη Νικόλας Πολίτης μίλησε για την τηλεοπτική του προαγωγή, τα ριάλιτι και την καριέρα που ονειρεύεται στο εξωτερικό.

Ο Νικόλας Πολίτης είπε χαρακτηριστικά πως «είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. Αστυνομικό με αφήσατε απλά τώρα πήρα προαγωγή λόγω της Χούντας».

«Εννοείται πως κάνω και κάτι άλλο πέραν της υποκριτικής. Δεν ζεις μόνο από αυτό πλέον. Στις μέρες μας αν δεν έχεις ένα υπόβαθρο και μια καλή καριέρα και επιτυχία, δεν μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτό. Κάνω δυο δουλειές αυτή τη στιγμή για να μπορώ να ζω» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη.

«Σε κάποιο ριάλιτι δεν θα πήγαινα. Όχι. Θεωρώ τα ριάλιτι πάρα πολύ άσχημα για την ανθρώπινη ψυχή. Να πάω να εκθέσω το προσωπικό μου γίγνεσθαι, να το δει όλη η Ελλάδα και να είμαι εκτεθειμένος; Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι υπάρχει αυτή η εκμετάλλευση των ψυχών στα ριάλιτι. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα εν έτει 2021».

«Βέβαια και έχω σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα για να ακολουθήσω το όνειρο μου στο εξωτερικό. Υπάρχουν και πράγματα τα οποία περιμένουν και ακόμα και γω περιμένω απαντήσεις».
 

Δείτε όλες τις εκπομπές του Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top