Αλεξάνδρα Ούστα: «Λύγισε» όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Μπουλά

Πώς ήταν οι τελευταίες της ημέρες με τον ηθοποιό

Δείτε όσα είπε η Αλεξάνδρα Ούστα στο Πάμε Δανάη!

Η σχέση της με τον Σάκη Μπουλά ήταν γνωστή, με τον θάνατό του τον Φεβρουάριο του 2014 να τη συντρίβει. 

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Πάμε Δανάη! και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Απίστευτο! Η Αλεξάνδρα Ούστα γέννησε τη μέρα που πέθανε ο Σάκης Μπουλάς

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, τις δυσκολίες του τοκετού, ενώ συγκινήθηκε πολύ όταν αναφέρθηκε στον Σάκη Μπουλά.

Αλεξάνδρα Ούστα Σάκης Μπουλάς

Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Αλεξάνδρας Ούστα και του Σάκη Μπουλά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν ήταν η ζωή μου όλη ρόδινη. Υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που δεν πέρασα καλά. Δεν ήθελα όμως αυτό να με καταβάλει. Ό,τι έρχεται στη ζωή μας συμβαίνει για κάποιον λόγο. Επέλεξα να προχωράω. Όλο αυτό έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, έχει να κάνει και με άλλες απώλειες πολύ προσωπικές. Έχασα τους γονείς μου, έχασα τους παππούδες μου, οι οποίοι ήταν πολύ αγαπημένοι για εμένα. Συνέβησαν πολύ κοντά χρονικά», εξομολογήθηκε η ηθοποιός κι αναφέρθηκε στις τελευταίες ημέρες του Σάκη Μπουλά: «Ακόμα κι αν ξέρεις ότι θα πεθάνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις ότι δεν είναι αυτό το τέλος. Δηλαδή πώς γίνονται τα πράγματα, που ενώ είσαι στο νοσοκομείο, για κάποιον λόγο πιστεύεις ότι θα έρθουν όλα κάπως αλλιώς. Μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο...». Μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή της όταν της ζητήθηκε να πει τι της λείπει από τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Σαρακατσάνης: Πρώτη φορά μιλά για τη γέννηση του γιου του και τον Μπουλά

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αύγουστο, η Αλεξάνδρα δήλωσε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση τον πρώτο καιρό να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στον γιο μου. Ήρθε και η καραντίνα που γεννήθηκε ο Αύγουστος, οπότε η ζωή μας ήταν εγώ, εκείνος κι ο μπαμπάς του. Μου έχει λείψει να δουλεύω. Σκέφτομαι εγώ αυτό θα κάνω για όλη την υπόλοιπη μου ζωή; Μετά νοσταλγείς τον άλλο σου εαυτό, τον οποίο δε θα τον βρεις όπως τον άφησες».

Δέσποινα Καμπούρη Αλεξάνδρα Ούστα

Η Αλεξάνδρα Ούστα πήγε τη Δέσποινα Καμπούρη στο αγαπημένο της μέρος

Στη συνέχεια, για τις δυσκολίες που είχε με τον τοκετό ανέφερε: «Πήρα μία αντιβίωση που μου δόθηκε προληπτικά κι έπαθα αλλεργία ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Όλα καλά. Έβλεπα τους γιατρούς σε τέτοια ένταση εκείνη τη στιγμή, που δεν ήξερα αν θα πάρουν το νυστέρι και θα βάλουν κάποιο φάρμακο ή κάποια αναισθησία για να πάρουν το μωρό. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου».

Αλεξάνδρα Ούστα: Ξετρελαμένη με την πρώτη λέξη που είπε ο γιος της

Ο μικρός Αύγουστος δεν έχει βαπτιστεί ακόμη και η ηθοποιός εξηγεί τον λόγο: «Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Ήταν κοινή μας απόφαση να μη βαπτίσουμε το παιδί μας. Ο Αύγουστος θα μεγαλώσει όπως μεγαλώνουν όλα τα παιδιά στην Ελλάδα. Όταν μεγαλώσει έχει το δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει να κάνει το οτιδήποτε. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί περίπου έξι χρόνια. Ήταν μοιραίο το γεγονός ότι τον γνώρισα τότε που είχα ανάγκη από συντροφικότητα και αγάπη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top