Σαρακατσάνης: Πρώτη φορά μιλά για τη γέννηση του γιου του και τον Μπουλά

«Με συγκινεί που ο γιος μου γεννήθηκε τη μέρα που πέθανε ο Σάκης Μπουλάς»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου του, έκανε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως με την Αλεξάνδρα Ούστα δε σχεδιάζουν να βαφτίσουν τον γιο τους, καθώς ο ίδιος δεν πιστεύει στον Θεό, ενώ αναφέρθηκε και στη σύμπτωση που το παιδί γεννήθηκε τη μέρα που συμπληρωνόντουσαν 6 χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά. 

Απίστευτο! Η Αλεξάνδρα Ούστα γέννησε τη μέρα που πέθανε ο Σάκης Μπουλάς

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς στις 21 Φεβρουαρίου. Αν και ήταν προγραμματισμένο να γεννηθεί αργότερα, τελικά ο μικρός ήταν βιαστικός. 

«Είναι πανέμορφος, αν δεν είσαι φίλος του ύπνου είναι τέλεια! Εγώ λέω ότι μοιάζει σε μένα, η μαμά μου το επιβεβαίωσε μέχρι που η Αλεξάνδρα βρήκε μια μωρουδίστικη φωτογραφία της. Μοιάζει πιο πολύ στην Αλεξάνδρα τελικά. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κλείνω τα μάτια μου και να βλέπω το προσωπάκι του. Να ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να το πάρω αγκαλιά. Δε νομίζω να κάνουμε βαφτίσια. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στον Θεό, έτσι όπως αυτό γίνεται στην εκκλησία. Πιστεύω σε ένα βαθύτερο και υψηλότερο νόημα στη ζωή, αλλά όχι με την έννοια του χριστιανικού Θεού. Οπότε μια βάφτιση στην εκκλησία δε μου λέει τίποτα».

Αλεξάνδρα Ούστα: Δείτε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Για τη σημαδιακή μέρα που γεννήθηκε ο γιος του, την ημέρα που «έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς είπε:

«Δε μπορώ να μη δω κι εγώ αυτή τη σύμπτωση. Με συγκινεί κιόλας αυτή η σύμπτωση ομολογώ. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που συνέπεσαν με την περίοδο της γέννησης του παιδιού. Εγώ πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται, μου αρέσει ότι έπεσε αυτή η ημερομηνία και το μήνυμα που εξάγω εγώ μου αρέσει».

Να σημειωθεί ότι η Αλεξάνδρα Ούστα ήταν η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού και ήταν μαζί 6 χρόνια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top