Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Γλυφάδα

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού από την εκπομπή Open Weekend

Τον θρησκευτικό τους γάμο έκαναν το περασμένο Σάββατο, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην περιοχή της Γλυφάδας έχοντας δίπλα του φίλους και συγγενείς. Μαζί τους είχαν και τις δυο κόρες τους, Σοφία και Ελένη.

«Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος» είπε η Βασιλική Μιλλούση στις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λίγο μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μοιράστηκε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος . Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας».

Γάμος Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση

Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση ο Γάμος Τους

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση

Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση το γλέντι του γάμου τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top