Άκης Πετρετζίκης: Ο γάμος, η βάπτιση, η δεξίωση και το ταξίδι του μέλιτος

Όσα είπε ο σεφ Γιάννης Μπουροδήμος για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετά τον γάμο πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας και έτσι θα έχει τα ίδια αρχικά με τον διάσημο μπαμπά του… Α.Π.!

Στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση με τον σεφ να έχει επιμεληθεί ο ίδιος το μενού του γάμου του. Ο γαμπρός ευχαριστήθηκε με την ψυχή του αυτή την ιδιαίτερη ημέρα χορεύοντας αγκαλιά μη νύφη, ενώ δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο στα χέρια και να τραγουδήσει τον «Βασιλιά της Σκόνης».

Γάμος Πετρετζίκη: Ο ξέφρενος χορός του ζευγαριού και το τραγούδι του σεφ


Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο καλός φίλος του Άκη, Γιάννης Μπουροδήμος. Λίγες ώρες μετά τον γάμο ο γνωστός σεφ μίλησε στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για όλα όσα συνέβησαν στην εκκλησία, αλλά και στη γαμήλια δεξίωση.

Ο chef Γ. Μπουροδήμος για τον γάμο του φίλου του Άκη Πετρετζίκη

Όσα είπε ο σεφ Γιάννης Μπουροδήμος για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη

Γάμος Πετρετζίκη: Το μενού - υπερπαραγωγή δια χειρός Άκη!

«Τα φαγητά και τα ποτά ήταν σούπερ! Μία φορά τον χρόνο ο Άκης κάνει ένα μεγάλο πάρτι στο μαγαζί του και καλεί φίλους και συνεργάτες. Οι ίδιοι άνθρωποι που καλεί στο πάρτι αυτούς κάλεσε και στον γάμο του. Ο χορός, τα τραγούδια και το πολύ κέφι ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση. Με τον Άκη γνωριζόμαστε από το 2010 και είναι σαν οικογένεια για εμένα».

Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη βάπτιση του μικρού Αχιλλέα, ο οποίος όπως είπε είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό, του αρέσει η φασαρία και έκλαψε πολύ λίγο κατά τη διάρκεια της βάπτισης.

Άραγε οι νεόνυμφοι ετοιμάζονται για το ταξίδι του μέλιτος; «Δε νομίζω ότι θα γίνει προς το παρόν. Μάλλον αργότερα. Είναι η αρχή της σεζόν για όλους. Ήταν ένας πολύ όμορφος γάμος. Τον χαρήκαμε όλοι και ιδίως το ζευγάρι», πρόσθεσε ο Γιάννης Μπουροδήμος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top