Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Νόμιζα ότι καταστρέφομαι, ένιωθα άχρηστος»

Όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ταλαντούχος ηθοποιός

Δείτε τη συνέντευξη του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στο The 2Night Show

Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από πολύ καιρό, κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον νέο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Παπασπηλιόπουλος - Ρίζου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο λόγος για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο που έκανε ποδαρικό στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν του The 2Night Show.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στην θεατρική του πορεία, εκεί όπου τα σχόλια δεν ήταν πάντα κολακευτικά για εκείνον.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Έκανε τον Κουτσογιαννόπουλο να σηκωθεί για να εγκαταλείψει την αίθουσα!

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Σκηνή του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου από τις Άγριες Μέλισσες

«Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο κι αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15-17 χρόνια πριν κι εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι, λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι κι ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι... Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά κι ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πώς είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;», ανέφερε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top