«Φυσάω τους λαιμούς των γυναικών αλλά δεν μου έχουν πει ποτέ κάτι»

Όσα αποκάλυψε γνωστός άνθρωπος των ΜΜΕ

Δείτε τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Τζούμα στο Breakfast@Star

Από μόνος του αποτελεί ένα κεφάλαιο στα ελληνικά ΜΜΕ εδώ και πολλά χρόνια.

Έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, την παρουσίαση τόσο στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, αλλά και τα έντυπα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα που έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη στο Breakfast@Star και τον Τάσο Μπιμπισίδη

Όπως αποκάλυψε του αρέσει να πειράζει τον κόσμο. «Φυσάω τους λαιμούς των γυναικών στον δρόμο, αλλά δε μου έχουν πει ποτέ κάτι», δήλωσε με το γνωστό του χιούμορ. 

Τι είναι αυτό που δεν του αρέσει στην τηλεόραση; Η πολλή έκθεση. Ότι μπαίνεις σε κάθε σπίτι απρόσκλητος, ενώ δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερη τηλεόραση για βιοποριστικούς λόγου. «Θα ήθελα να μη με απέφευγε το χρήμα τόσο συστηματικά», δήλωσε, αφού του αρέσει η πολυτέλεια. 

Κωνσταντίνος Τζούμας: Όσα είπε για τη συμμετοχή του στο «Έτερος Εγώ»

Κωνσταντίνος Τζούμας

Ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα που είπε, ήταν ότι του αρέσουν οι αντιφατικοί άνθρωποι, όπως η Βίκυ Καγιά, που έχει υπέροχα πόδια, αλλά και η Ναταλία Γερμανού: «Ενώ προέρχεται από μια οικογένεια σοφιστικέ, την κυρία Μαυρουδή και τον Φρέντυ Γερμανό, είναι πρώτο τραπέζι πίστα! Τι την έχει πιάσει με το ντιριντάχτα; Δικαίωμά της, ό,τι θέλει κάνει...».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top