Μαρίνα Καλογήρου: Ο θάνατος του συζύγου της, ο νέος έρωτας & η ζωή χωρίς ΤV

Η guest εμφάνιση στη σειρά «Γιατρός» και η αγάπη για τον κινηματογράφο

Η Μαρίνα Καλογήρου στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» - Βίντεο αρχείου

Ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του «Αν…», της πρώτης κινηματογραφικής απόπειρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το 2013 και από τότε η καριέρα της Μαρίνας Καλογήρου μπήκε σε άλλη ρότα. 

Εν έτει 2023 η ηθοποιός έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά «Ο Γιατρός». Η ηθοποιός άνοιξε το 11ο επεισόδιο και υπήρξε η ασθενής εκείνη που έφερε αντιμέτωπο τον Αντρέα Βρεττό με όλα εκείνα τα λάθη που έκανε, βάζοντας τη δουλειά πάνω από την οικογένειά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

 

μαρινα καλογηρου

Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην πρεμιέρα της ταινίας Αν... το 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Μαρίνα Καλογήρου: Η νέα ζωή και η δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Γεννημένη στην Αθήνα το 1978, η όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη και χορό. Τα πρώτα χρόνια και μέχρι το 1996 εργάστηκε ως δασκάλα χορού ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να αφιερωθεί στο θέατρο.

Το 1996 πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην σειρά «Λόγω Τιμής», ενώ ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2001. Σταθμός της ζωής της αποτέλεσε η σειρά για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη, αφού όχι μόνο την καθιέρωσε με έναν τρόπο στον χώρο, αλλά στα γυρίσματα γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της Τάσο Ζαφειρόπουλο. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Αργότερα, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή, ενώ το 2015 και σε ηλικία μόλις 53 ετών ο Τάσος Ζαφειρόπουλος έφυγε από τη ζωή. Κάτι που είχε συζητηθεί πολύ τότε ήταν ότι η Μαρίνα δεν είχε δώσει το «παρών» στην κηδεία του πρώην συζύγου της.

«Δεν ξέρω…. Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολλή αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολλή αγάπη μπορώ» δήλωνε έναν χρόνο μετά την απώλεια του άλλοτε μεγάλου της έρωτας.

Το 2016, ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Μαρίνας Καλογήρου. Ο λόγος για τον Νίκο Κουστένη, ο οποίος είναι ο σύντροφός της μέχρι και σήμερα.

μαρινα καλογήρου Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τον σύντροφό της  Νίκο Κουστένη

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Μαρίνα Καλογήρου με τον σύντροφό της, Νίκο Κουστένη/ NDP Photo Agency

Λίγο αργότερα, το 2019 -2202 η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει πίσω της την πρωτεύουσα και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για να πάει ο γιός της στο δημοτικό του Big Bang και να παρακολουθήσει ένα είδος εκπαίδευσης που είναι συνδεδεμένο με τη φύση.

Η ίδια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφού όπως έχει πει πολλές φορές, δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της και αρνείται πεισματικά να αγοράσει.

«Δεν έχω τηλεόραση. Δεν έχω δει ποτέ τηλεόραση. Μόνο όταν περιμένω σε κάποιο κατάστημα που έχει οθόνη στους τοίχους! Δε μου αρέσει καθόλου η φασαρία της τηλεόρασης. Οι διαφημίσεις και όλα αυτά. Εγώ όλες τις δουλειές μου τις αντιμετωπίζω σαν ταινίες και έτσι θέλω να τις βλέπω. Κάποιες από τις δουλειές μου δεν τις έχω δει ποτέ. Κάποιες άλλες τις ζητούσα τότε σε DVD. Τώρα, φαντάζομαι, θα μπορώ να τις δω κάποια στιγμή στο Διαδίκτυο», είπε στη νέα της συνέντευξη στο ΒΗΜΑ.

Η μεγάλη της αγάπη είναι ο κινηματογράφος. Την έχουμε δει σε δεκάδες παραγωγές της μεγάλης οθόνης. Εκτός από την ταινία «Αν», έχει παίξει στην «Πολίτικη Κουζίνα», τον «Καζαντζάκη», την «Τελευταία φάρσα» και πολλές άλλες. 

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΑΝ

Η Μαρίνα Καλογήρου στην επίσημη πρεμιέρα "Ring", στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκη το 2016/ NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Καλογήρου στο «Κομάντα και Δράκοι»

μαρινα καλογηρου

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο Ντόντος από το «Κομάντα και Δράκοι»

Την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 βρήκε τη Μαρίνα Καλογήρου σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Κομάντα και Δράκοι». Στο σήριαλ αυτό, η ηθοποιός υποδύθηκε την Ίριδα, μια σύγχρονη γυναίκα που αποφάσισε να αφήσει πίσω της μια καλά «στρωμένη» ζωή για να βρει την αληθινή ευτυχία δίπλα στον γκουρού, Μπάμπα Μπομπ. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top