Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Τα ρωμαλέα ζώα κατασπαράζουν τα μικρά»

Χαρακτήρισε τον εαυτό της.. ξινή!

Δείτε τη συνέντευξη της Έφης Σαρρή στο MEGA Καλημέρα

Μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την άποψή της για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό

Έφη Σαρρή: Δάσκαλος από το Θιβέτ της έδειξε τον δρόμο προς την ευτυχία

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Έφη Σαρρή δήλωσε: «Θεωρώ ότι αυτό δυστυχώς ισχύει στη φύση. Τα ρωμαλέα ζώα κατασπαράζουν τα μικρά. Και οι άνδρες έχοντας αυτή τη μυϊκή δύναμη, την εκμεταλλεύονται πολύ άσχημα κάποιες φορές κι έχουμε αυτές τις άνανδρες επιθέσεις που δυστυχώς είναι πολύ κρίμα για τις εποχές που ζούμε».

Έφη Σαρρή

Η Έφη Σαρρή στην... πίστα το 2016 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Θεωρώ ότι η νύχτα έχει μια ντομπροσύνη απέναντι στο ζήτημα αυτό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το αντιμετώπισα. Άλλο το φλερτ κι άλλο το σε αρπάζω», πρόσθεσε.  

Η Έφη Σαρρή δήλωσε ότι γίνεται… 77 ετών!

Μιλώντας για τον κορωνοϊό, η τραγουδίστρια είπε: «Σαφώς και τρόμαξα γιατί αντιμετώπισα περιστατικά και στη δουλειά. Βεβαίως κι εμβολιάστηκα και προτείνω σε όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί».

Έφη Σαρρή MEGA Καλημέρα

Η Έφη Σαρρή δήλωσε χορτάτη σε σχέση με το κομμάτι της δισκογραφίας της, αλλά και γενικά στη ζωή της. Για τις αναρτήσεις της στα social media που συχνά γίνονται αντικείμενο σχολιασμού, είπε: «Τα πράγματα έχουν προχωρήσει και είναι σωστό μια λαϊκή καλλιτέχνης να προκαλεί αν μπορεί να το υποστηρίξει. Ποτέ δεν κοιτάζω τα σχόλια και ποτέ δεν απαντάω». 

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε βοηθός οδοντιάτρου!

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή: «Δε με απασχόλησε ποτέ το ζήτημα της μητρότητας. Θεωρώ ότι είναι μεγαλείο να είσαι μητέρα κι εγώ δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να ώστε να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Κάθε γονιός πρέπει να είναι κερί αναμμένο για το παιδί του. Εγώ που είχα όνειρα για καριέρα θα διχαζόμουν και για αυτό επέλεξα να μην κάνω παιδί, παρόλο που είχα σύζυγο γυναικολόγο-μαιευτήρα που κράτησε 17 χρόνια», είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top