Βάσια Κωσταρά: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Η εμφάνιση με αέρα Hollywood της σχεδιάστριας

Η Βάσια Κωσταρά περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας με αέρα Hollywood και πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε στο red carpet, φορώντας μία δημιουργία που έφερε την υπογραφή της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα costum made στράπλες, ασύμμετρο φόρεμα με βολάν σε ένα άκρως εντυπωσιακό floral μοτίβο σε αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του ροδακινί. 

Η Βάσια Κωσταρά ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλοτάκουνα mules αλλά και ένα clutch τσαντάκι σε έντονη κίτρινη απόχρωση που έκανε τέλεια αντίθεση με τα χρώματα του φορέματος της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το συγκεκριμένο pattern του φορέματος της που ενθουσίασε τις followers της πρόκειται να είναι μέρος της χειμερινής της συλλογής, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το hair look της. Πρόσφατα, η Βάσια Κωσταρά έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της, αφού έκοψε μακριά curtain bangs, που χαρίζουν '70s αέρα στην εμφάνισή της. Για το look της στο κόκκινο χαλί, μάζεψε τα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο και τον διακόσμησε με κόκκινα τριαντάφυλλα, που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top