Χριστίνα Λαμπίρη: Βαπτίστηκε ο εγγονός της - Το όνομα του νεοφώτιστου

Οι πρώτες δηλώσεις της ευτυχισμένης γιαγιάς

Ημέρα χαράς αλλά και συγκίνησης ήταν η χθεσινή για τη Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια βάπτισε τον ενός έτους εγγονό της στη Μανωλάδα.

Η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε γιαγιά!

Η ευτυχισμένη γιαγιά μίλησε για την ξεχωριστή ημέρα και τον νεοφώτιστο που πήρε το όνομα Διονύσης.

Μαμά και κόρη έχουν τις καλύτερες σχέσεις! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαμά και κόρη έχουν τις καλύτερες σχέσεις! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος, παίξαμε εδώ και τώρα κοιμάται του καλού καιρού όπως όλα τα παιδάκια.
Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Η ιστορία της ζωής μου είναι να μένω μακριά από την Μαρίσα. Είμαστε τόσο κολλητές και τη στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία και τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα…», είπε στην εκπομπή «Όλα γκουντ» μέσω skype.

Χριστίνα Λαμπίρη: Η κόρη της ποζάρει με τον σύζυγο και το μωράκι της

Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη βάπτισε τον γιο της

Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη βάπτισε τον γιο της

«Μου λέει η κόρη μου. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, και του γάμου και της γέννα και της βάπτισης. Η Μαρίσα έφτιαξε τη ζωή της εν μέσω καραντίνας, έκανε τον πολιτικό γάμο μακριά. Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της, τον Νίκο. Η βάπτιση ήταν σε πολύ κλειστό κύκλο, λίγοι και καλοί», πρόσθεσε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top