Η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε γιαγιά!

Αυτό θα είναι το όνομα που θα πάρει ο εγγονός της παρουσιάστριας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Λαμπίρη αφού έγινε γιαγιά! Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μιλώντας το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Το Πρω1νό», μέσω Skype.

Ευχάριστα νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη: Θα γίνει γιαγιά!

Η κόρη της, Μαρίσα,  το βράδυ της Τετάρτης, έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 «Όλοι μαζί με μια φωνή και γιαγιά η Χριστίνα. Γέννησε χθες το βράδυ, 11 η ώρα. Αγοράκι. Δεν μπορώ να στο περιγράψω, είναι κάποια συναισθήματα που πρέπει να το  βιώσεις. Δεν θα πω τα κλασσικά και τα γραφικά και δύο φορές παιδί μου. Είναι παράλληλες αγωνίες. Από τη μια δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μαρίσα είναι μαμά, είναι το κοριτσάκι μου, που θέλει φροντίδα. Ότι αναλαμβάνει την ευθύνη ενός ανθρώπου, μου φαίνεται εξωπραγματικό. Είναι καλά στην υγεία της, το μωρό είναι ένα υπέροχο πλάσμα, να είναι τυχερό, υγεία και τύχη να έχει στη ζωή του, να είναι προκομμένο», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη με την κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη\ φωτογραφία NDP

Πριν από λίγες εβδομάδες, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως δεν κατάφερε να πάει στον πολιτικό γάμο της κόρης της, η οποία μένει στην Πάτρα, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Χριστίνα Λαμπίρη: Δεν πήγε στον γάμο της κόρης της!

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον ερχομό του εγγονού της. «Περιμένω την άλλη εβδομάδα που θα ανοίξουν τα πράγματα να κατέβω γιατί η Μαρίσα είναι στην Πάτρα. Το όνομα του εγγονού μου θα είναι Διονύσης. Ήταν λίγο ζόρικα τα πράγματα στη γέννα, εντάξει ήταν και πρώτο παιδί και ήταν βουνό. Η Μαρίσα είναι ένα αισιόδοξο πλάσμα, που πήγαινε χαλαρή, παρόλο που την είχα προετοιμάσει για τους πόνους. Λίγο ζορίστηκε και σημασία έχει ότι είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους. Η Μαρίσα έχει κάνει μια πολύ καλή επιλογή ζωής και θα την στηρίξω μέχρι τέλους», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top