Stan: Η ανάρτησή του για τον Mad Clip που ραγίζει καρδιές

Το τροχαίο που του έφερε μνήμες

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος έσπευσε να αποχαιρετήσει δημόσια τον Mad Clip, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του.

Μad Clip: Η ανατριχιαστική ανάρτησή του για τη μέρα του θανάτου του

Ο Stan αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, ανοίγει την καρδιά του στους followers του στο instagram, εξηγώντας πως το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ, ξύπνησε μνήμες από το μοιραίο πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης έσβησε στην άσφαλτο. 

Mad Clip: Η ανάρτηση της μάναντζέρ του - Ήταν στον γάμο της πριν σκοτωθεί

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγο πριν το δυστύχημα, βρισκόταν μαζί με τον άτυχο ράπερ στο πάρτι που είχαν διοργανώσει κοινοί τους φίλοι για τον γάμο τους. 

«Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε…

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα. Πραγματικά το λέω, όλοι εσείς που βγαίνετε, ρε παιδιά, παίρνετε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να έχετε πιει ή οτιδήποτε πριν, παρακαλώ πολύ πάρτε ένα ταξί, δώστε το αμάξι σε έναν φίλο σας, μην τρέχετε. Είναι κρίμα να χάνονται άδικα τόσες πολλές ζωές κάθε χρόνο από τον ίδιο λόγο», είπε συγκινημένος ο τραγουδιστής. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top