Νίκος Μαϊντάς: Οι Magic de Spell τον αποχαιρετούν και συγκινούν

Ο μουσικός και τραγουδοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών

Νίκος Μαϊντάς

Πέθανε ο Νίκος Μαϊντάς, πρώην μέλος του ροκ συγκροτήματος Magic De spell.  Ο μουσικός και τραγουδοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών, μετά από πνευμονική εμβολή.

Ποιος ήταν ο Νίκος Μαϊντάς

Ο Νίκος Μαϊντάς είχε γεννηθεί στην Αθήνα και σε ηλικία 17 ετών προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια, ενώ στην πορεία ασχολήθηκε με τη σύνθεση, τα πλήκτρα αλλά τα φωνητικά.

Μαζί τους πραγματοποίησε πάνω από 500 συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία, ενώ έγραψε και ερμήνευσε τραγούδια όπως το «Εμένα οι φίλοι μου» σε ποίηση Κατερίνας Γώγου, η «Όλγα», ο «Λύκος», η «Πεταλούδα», το «Κόκκινο».

Το 2003, εργάστηκε για τελευταία φορά με το συγκρότημα για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου και στις αρχές του 2004 αποχώρησε από τους Magic De spell.

Από τότε ακολουθούσε μία solo πορεία με διάφορες συνεργασίες, όπως με τον Πάνο Κατσιμίχα και τον Μάνο Ξυδούς. 

Η ανάρτηση των Magic de Spell για τον θάνατο του Νίκου Μαϊντά:

«Καλό ταξίδι Νίκο…
Η σφραγίδα σου στην καρδιά των Magic de Spell θα μείνει ανεξίτηλη.
Θα θυμόμαστε πάντα τα χρόνια που ζήσαμε μαζί με κοινές εμπειρίες, γράφοντας τραγούδια και ταξιδεύοντας συνεχώς. Αξέχαστες οι παρέες, τα γέλια, οι πλάκες, οι μικροτσακωμοί και τα φιλιώματά μας. Σε κάθε ήχο, σε κάθε νότα του «Εμένα οι φίλοι μου», της «Όλγας» του «Λύκου», των «Παραμυθιών» και τόσων άλλων, θα είσαι πάντα μαζί μας. Ο Βοσδογάνης και ο Νησσόπουλος θα σε υποδεχτούν εκεί ψηλά…
Αδερφέ μας Νίκο Μαϊντά, ας είναι ελαφρύ το χώμα…»


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top