Ελεονώρα Μελέτη: Πόσο πολύ απολαμβάνει το μπάνιο με λάστιχο στην αυλή;

Στιγμές ξεγνοιασιάς πριν από την επιστροφή στην Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη
Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη στη «Φωλιά των Κου Κου»

Τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές απολαμβάνει η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην Εύβοια, λίγο προτού επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου θα τη συναντούμε σε καθημερινή εκπομπή από τη συχνότητα του Μega. 

Ελεονώρα Μελέτη: Η εγκυμοσύνη της άφησε αυτή τη διατροφική συνήθεια

Χθες δημοσίευσε μία φωτογραφία με μαγιό και ένα λάστιχο, η οποία μας ταξίδεψε στα παιδικά μας χρόνια. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Μπάνιο με λάστιχο στην αυλή, που στην αρχή το νερό είναι ζεστό κ μετά παγώνει τόσο… που βάζεις το λάστιχο μέσα στο ολόσωμο μαγιώ κ αυτό φουσκώνει, που βάζεις νερό στο στόμα αλλά "μη το πιεις!", που πλένεις τα μαλλιά με το σαμπουάν που έχει περισσέψει από πέρσι...»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία και η συμβουλή στην κόρη της

«...Και με το ίδιο σαμπουάν κάνεις κ το σώμα. Χωρίς σφουγγάρι, μόνο με τις παλάμες. Που μετά βάζεις τη πλαστική παντόφλα κ αυτή στα πρώτα βήματα κάνει "φουσκίτσες" σαπουνάδας… που ενώ ο ήλιος δύει έχει άπνοια κ δεν κρυώνεις, κ που μαζί με το μαλλί, ποτίζεις κ τα φυτά κ να νιώθεις να δροσίζονται κ αυτά… Μπάνιο με το λάστιχο στην αυλή, από τα 3 μέχρι κ την εκπνοή των 42 μου χρόνων κάθε καλοκαίρι, με κάθε αφορμή. Μπάνιο στην αυλή με λάστιχο».

Ελεονώρα Μελέτη: Η αυθόρμητη φωτογραφία με την κόρη της στην παραλία

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top