Α. Βλάχος: Δημοτική δαπάνη η κηδεία του - Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί

Το μήνυμα της οικογένειάς του μετά τον θάνατό του

Δείτε ρεπορτάζ από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR για τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό - και όχι μόνο- κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μεγάλου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου. Ο διάσημος «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα μήνα.

πεθανε ο ανεστης βλάχος

Πέθανε ο Ανέστης Βλάχος/ NDP

Νίκος Ξανθόπουλος σε Ανέστη Βλάχο: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ…»

Λίγο μετά τον θάνατό του,  η οικογένειά του με ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε πως η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών, ενώ όπως ανέφεραν τα αγαπημένα πρόσωπα του Ανέστη Βλάχου, αντί για στεφάνια θα ήθελαν να κατατεθούν χρήματα σε μονάδα που περιθάλπει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σπύρος Μπιμπίλας: Έτσι αποχαιρέτησε τον Ανέστη Βλάχο

«Mε βαθύτατη οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού Ανέστη Βλάχου. Ο Ανέστης Βλάχος έδωσε μία γενναία μάχη για τη ζωή, τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός''. Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία τον ταλάνιζε τα τελευταία χρόνια και η σοβαρότερη επιπλοκή της, η πολυοργανική ανεπάρκεια, τον κατέβαλλαν με αποτέλεσμα να καταλήξει εχθές, 23 Αυγούστου 2021, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και φρόντισαν τον άνθρωπό μας. Ευχαριστούμε επίσης όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που τον αγάπησε και συνδέθηκε μαζί του για την συμπαράσταση στο πένθος μας.», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα της οικογένειας του Ανέστη Βλάχου.

Δείτε την ανάρτηση της οικογένειας του Ανέστη Βλάχου:

βλαχος ανεστης πεθανε κηδεια ηθοποιος
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top