Κλαίει ο Γιώργος Παπακώστας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη»

Η ιστορία του γνωστού σεφ με τον σκύλο που έσωσε από τη φωτιά

Συγκινητική είναι η ιστορία του γνωστού σεφ Γιώργου Παπακώστα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι φωτιές στην Αττική έσπευσε να βοηθήσει όπως μπορούσε.

Φωτιά Αττική: Πυροσβέστης στην Πάρνηθα λιποθύμησε, έπεσε και τραυματίστηκε

Το Σάββατο 7/8 ο ίδιος πήγε με το αυτοκίνητο του στα καμένα σημεία του Κρυονερίου Αττικής και όπου έβρισκε μικροεστίες φωτιάς τις έσβηνε, ενώ έψαχνε προσεκτικά να δει μήπως υπάρχει κάποιος άνθρωπος ή ζώο που χρειάζεται βοήθεια.

Φωτιά Αττική: Οι εθελοντές της Ροδόπολης δε φοβήθηκαν τίποτα!

Σε ένα από τα καμένα σπίτια, ο Γιώργος Παπακώστας βρήκε έναν δεμένο σκύλο, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι μάλλον δεν πρόλαβαν να τον ελευθερώσουν καθώς κατέφτανε η φωτιά στο σπίτι και έπρεπε να το εκκενώσουν.

Φωτιά Αττική: Κάηκαν σπίτια στο Καπανδρίτι

«Δεν είναι δυνατόν! Έρχομαι αγόρι μου, έρχομαι! Κοιτάξτε πού τον είχαν! Δεμένο… Δεν ντρέπεστε!» ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεό του στο Instagram ο Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος έλυσε τον σκυλάκο και του προσέφερε νερό και φαγητό.

παπακωστας

Γιώργος Παπακώστας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη»

παπακωστας εσωσε σκυλάκι

Σε ένα από τα βίντεο που ακολουθούν, ο γνωστός σεφ μιλάει κλαίγοντας στους διαδικτυακούς του φίλους και λέει: «Ήρθα να πάρω τον σκύλο που βρήκα χθες, αλλά βρήκα την πόρτα ανοιχτή. Είχαν έρθει ο Βαγγέλης και η Κατερίνα και με κλάματα με πήραν αγκαλιά και με ευχαρίστησαν που έσωσα το σκύλο τους και του έβαλα τροφή και τους τον άφησα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί είναι άσχημο να κρίνουμε τους ανθρώπους σε τέτοιες στιγμές με όλα αυτά που έχουν περάσει».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top