Εύα Καϊλή: Η μητρότητα και το ενδεχόμενο γάμου με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Τι είπε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την κόρη της

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζόρτζι.

H Εύα Καϊλή έγινε μαμά!

Όπως είναι φυσικό η καθημερινότητα της όμορφης Εύας άλλαξε και τώρα απόλυτη προτεραιότητά της είναι η μικρή Αριάδνη
«Η ζωή μας άλλαξε προς το καλύτερο. Ζούμε πλέον με ένα χαμογελαστό πλασματάκι, το οποίο μας δίνει τόση θετική ενέργεια καθημερινά, που φωτίζει τα πάντα γύρω του. Αυτό το θαύμα της ζωής κάνει κάθε τι που μας κρατάει μακριά της να μοιάζει λιγότερο σημαντικό πια. Για να αντεπεξέλθεις στις νέες σου υποχρεώσεις, χρειάζεται βέβαια καλύτερη οργάνωση και συνεννόηση με τον σύντροφό σου. Πρέπει να επιτρέψεις στο ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες και χρειάζεται στήριξη και συμβουλές από την οικογένεια και τους φίλους σου που τα έχουν περάσει», ανέφερε η όμορφη μαμά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη.

Εύα Καϊλή: Αυτός είναι ο Ιταλός που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά!

Η Εύα Καϊλή με τον άνδρα που κατάφερε να της "κλέψει'' την καρδιά, Φραντσέσκο Τζόρτζι./φωτογραφία NDP

Η Εύα Καϊλή με τον άνδρα που κατάφερε να της "κλέψει'' την καρδιά, Φραντσέσκο Τζόρτζι./φωτογραφία NDP


Στη συνέχεια, γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τη γνωριμία με τον άνδρα που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά. «Η γνωριμία μας έγινε σε μια συνάντηση επαγγελματική, εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις του, τη μόρφωση, το ήθος και την ευγένειά του. Εχει το χάρισμα να βρίσκει λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα, με διορατικότητα και θετική προσέγγιση σε κάθε πρόκληση, και πετυχαίνει να δίνει πολύτιμες συμβουλές».

H Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι τον περασμένο Φεβρουάριο έγιναν γονείς για πρώτη φορά/ φωτογραφία NDP


Άραγε το ζευγάρι σκέπτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Υπό συνθήκες πανδημίας covid δεν κάνουμε σχέδια. Αλλωστε, είμαστε ήδη οικογένεια».

Μπορεί ο γάμος να μην είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, αλλά αυτό δε συμβαίνει και με τη βάπτιση της κόρης του. «H μικρή έχει ήδη το όνομα Αριάδνη – στα ιταλικά Αριάνα. Οι νονοί της από την Κρήτη θέλουν να γίνει η βάφτιση εκεί. Εκτιμώ πως, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα γίνει με ασφάλεια και διακριτικότητα, σε οικογενειακό κύκλο», πρόσθεσε η Εύα Καϊλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top