Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε γιαγιά - Γέννησε η κόρη της Μαρίνα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η δημοσιογράφος

Γιαγιά έγινε η Πόπη Τσαπανίδου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η κόρη της Μαρίνα, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα Έκτορας.

Πόπη Τσαπανίδου: Θα γίνει γιαγιά!

Η δημοσιογράφος δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μοναδική στιγμή, για αυτό και ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία. Ήθελε να είναι δίπλα στην κόρη της.

H Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά

Το Σάββατο η Πόπη Τσαπανίδου είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της από το Άμστερνταμ, στην οποία ανέφερε:

Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκινητική της ανάρτηση λίγο πριν γίνει γιαγιά

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα.», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top