Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι περνά με την Κρίστη Καθάργια και τον γιο της

Η ανάρτηση στο Instagram του Μαυρίδη με τις προσωπικές τους στιγμές

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη στη Δανάη Μπάρκα

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι full ερωτευμένος με την σύντροφό του Κρίστη Καθάργια στην οποία μάλιστα όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει έχει κάνει και πρόταση γάμου.

Μαυρίδης: Η πρόταση γάμου στην Καθάργια και η σχέση του με τον γιο της

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και συζούν στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο Γιώργος έχει πολύ καλή σχέση και με το γιο της «γυναίκας» του, όπως την αποκαλεί.

«Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ μα ποτέ δε θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δε θα έκανα κάτι για να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Προφανώς θέλω να είναι χαρούμενη η γυναίκα μου. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου», έχει δηλώσει ο παρουσιάστης σε παλιότερη συνέντευξή του.

Γιώργος Μαυρίδης: Αγκαλιά με τον γιο της αγαπημένης του

Τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης, όσο και η Κρίστη Καθάργια είναι αρκετά ενεργοί στα social media και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από την ζωή τους.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να μοιραστεί με τους followers του, ένα στιγμιότυπο με την σύντροφο του και τον γιο της. Όλοι μαζί πόζαραν με άκρως καλοκαιρινή διάθεση σε νεροτσουλήθρες και έλαμπαν από ευτυχία.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Instagram

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top