Παπαβλασοπούλου: Το cozy σπίτι της νέας κριτή του GNTM στο Λος Άντζελες!

Η ξανθιά καλλονή θα πηγαινοέρχεται για τα γυρίσματα του GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι η νέα κριτής στο GNTM της ερχόμενης σεζόν. Είναι ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, με πολλά εξώφυλλα και πασαρέλες στο ενεργητικό της.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η νέα κριτής του GNTM - Ιδού το βιογραφικό της!

Η εντυπωσιακή 34χρονη, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας.

Η ξανθιά καλλονή θα πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική για τα γυρίσματα του GNTM! Αυτές τις μέρες έχει επιστρέψει στο L.A. και μας έδειξε τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της μέσω Instagram story!

Το σπίτι της είναι μοντέρνο και φωτεινό με μεγάλα παράθυρα, κυριαρχεί το λευκό χρώμα, το ξύλο και υπάρχουν παντού πολλά φυτά! 

Η Ισμήνη δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι. Η πρώτη φορά που θα τη δούμε στην ελληνική τηλεόραση θα είναι στο Greece’s Next Top Model. 

To βιογραφικό της και το book της είναι πλούσια από σημαντικές δουλειές. Έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows διάσημων οίκων μόδας.

Άγγελος Μπράτης: Mε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στις auditions του GNTM

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top